Въпрос за Филтъра за въздуха за купето
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за Филтъра за въздуха за купето
Пасата е GL Б3 92г 2Е. Няма филтър за въздуха в купето, а и не виждам къде би могъл да се постави (в зелената книга нищо не пише по въпроса). Вижда се само една метална решетка за едри боклуци
Въпроса ми е дали този модел има такъв филтър, ако няма може ли да се приспособи нещо? Защото е много гадно - като пусна вентилатора по-силно и ми пълни очите с прашуляк 
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Тоя модел няма филтър освен тая решетка. Аз бях използвал един тензух или някаква филтърна тъкан, която зе захваща лесно с една ластика която обхваща решетката. Можеш да пробваш. На 3-4 месеца обаче трябва да се пере или да се сменя, щото се задъства. Но няма прашуляк или листа да изхвърчат вътре... 
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
popeye написа:купи си от някоя морга от Б3 с климатик и си го сложи
Мойта е Б3 с климатик и там е само решетка и си мислех какво да сложа за филтър и как да го закрепя. Според мен това с тензуха май не е много удачно. Мокрисе пада често абе гадост. Ако измислите нещо друго ще се проба аз почти се отказах.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
WDW написа:А бе Братушките бяха пуснали тема някъде как се прави тоя филтър за Пасат и даже някой я беше пуснал тук
http://www.volkswagen.msk.ru/index.php?p=page10
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
WDW написа:А бе Братушките бяха пуснали тема някъде как се прави тоя филтър за Пасат и даже някой я беше пуснал тук
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=body_b3_filter
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ама е хипер грозотия тип селеко изпълнение иначе е наистина решение (аз лично не бих го сложил)
Последна промяна от ЧАНДЛЪР БИНК на Съб 28 май 2005 18:33, променено общо 1 път.