Оказа се много сложно да си намеря подобен ключ за да си сменя маслото на скоростите.Обиколих няколко големи железарии (включително Бриколаж и Практикер) ама се оказа че много се търсят.Не ми се иска да прибягвам до груби изпълнения с болт и две гайки и т.н. и затовеа питам дали някой колега има и е склонен да ми го даде за ден-два-три да си сменя маслото.
Твърдо съм решил че няма да ходя в сервиз (искам да видя какво ще изтече и да си знам какво съм си налял) и или ще намеря или ще си купя ключ.
Благодаря предварително!
Някой да има шестограм 17-ка за пробката на ск. кутия на В3?
- diqn1975
- Автомобил:
- Двигател:
хай
Колега аз карам автоматик и сигурно знаеш,че се сменя маслото на автомата ама мой съвет е не го сменай.Аз направих тая грещка,като си мислих,че е лесно ама уви прецаками се кутията.Възможно е да е от майстора ама се получи гафа.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Re: Някой да има шестограм 17-ка за пробката на ск. кутия на
аз имам колегаzfa159 написа:Оказа се много сложно да си намеря подобен ключ за да си сменя маслото на скоростите.Обиколих няколко големи железарии (включително Бриколаж и Практикер) ама се оказа че много се търсят.Не ми се иска да прибягвам до груби изпълнения с болт и две гайки и т.н. и затовеа питам дали някой колега има и е склонен да ми го даде за ден-два-три да си сменя маслото.
Твърдо съм решил че няма да ходя в сервиз (искам да видя какво ще изтече и да си знам какво съм си налял) и или ще намеря или ще си купя ключ.
Благодаря предварително!

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти: