Въпрос за евентулана глоба...Разминах се :)
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за евентулана глоба...Разминах се :)
Колеги случи се преди по-малко от час малко кофти ситуация,место дет никога не е имало полиция имаше...и то точно след един завои път гладък аз голфарата и 160км/ч оп полицая спрял си плячка аз минавам със 160 тои ме изглежда лошо....дори и да исках да спра никав шанс със 160 имаше бая да спирам...оп след това намалям и някаде с 60 друга патрулка по на долу нито ми махва да спра нито нищо свивам си аз сигурно 3 метра преди нея като първия пич и така...значи ако евентуално първата патрулка е видяла номера писамце с каква ли сума да очаквам...направо ми е много кофти от случката...както каза приятелката ми вече си имам обица на ухото
и няква идея как да се измукна по тънко ако има някои,щот съм сигурен че и на други хора от форума са им се случвали подобни изцепки 
Последна промяна от Gesha_GTI на Вто 13 май 2008 19:29, променено общо 4 пъти.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
споко
нищо
няма
да
ти
се
случи
Щом не са те спрели на място, поди доказвай кой е карал колата и т.н.
п.с. 160 не е добра идея и за магистрала, ама ти си знаеш де
нищо
няма
да
ти
се
случи
Щом не са те спрели на място, поди доказвай кой е карал колата и т.н.
п.с. 160 не е добра идея и за магистрала, ама ти си знаеш де
Последна промяна от Pichaga на Вто 29 май 2007 16:21, променено общо 1 път.
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:еми ако са ти видели номера (записалиса ти го), послке не си спрял на стоп палка, може и да те арестуват(привикат в районното) за обяснения.
щом не си спрял - може да си бил, пиян, окървавен.......
Ми колега втората патрулка си чоплеше семки аз бях на 60 вече и нищо нито някав признак че ще ме спират нито нищо то верно че свих 5м преди тях но те си седяха до колата и си ядяха семки а колата беше от другата страна на платното
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Gesha_GTI написа:bobo7 написа:еми ако са ти видели номера (записалиса ти го), послке не си спрял на стоп палка, може и да те арестуват(привикат в районното) за обяснения.
щом не си спрял - може да си бил, пиян, окървавен.......
Ми колега втората патрулка си чоплеше семки аз бях на 60 вече и нищо нито някав признак че ще ме спират нито нищо то верно че свих 5м преди тях но те си седяха до колата и си ядяха семки а колата беше от другата страна на платното
както казаха всички - споко разминало ти се е и другия път умната
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
нищо не става, щото няма кака да докажат с колко си карал
или ако те е хванал радара няма как да докажат, че си бил ти, общо взето поради липса на доказателства, се измъкваш сух от тази ситуация
само ако те снима камера тогава, няма как да се разминеш, ама при теб положението не е такова, така че споко
или ако те е хванал радара няма как да докажат, че си бил ти, общо взето поради липса на доказателства, се измъкваш сух от тази ситуация
само ако те снима камера тогава, няма как да се разминеш, ама при теб положението не е такова, така че споко
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”