чудя се дали да го бия или да го убия...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

чудя се дали да го бия или да го убия...

Мнениеот lyubobg » Пет 23 юли 2004 17:56

излизам от женски пазар по пиротска, колона автомобили от специалисти минават в насрещната трамваина лента и изпреварват и аз също :)
по едно време идва трамвай отсреща и всички автомобили навлизат в дясно които са изпреварили трамвая от дясно, аз също започвам да го правя ама онзи идиот (десниа отзад) настъпа трамвая и почнах да слушам как се огъват разни неща, дръпнах колата 20 метра напред и слязох да видя пораженията - опирал е само по пластмасата отстрани и както е мокро даже и одиране нямаше, само дето се чуваше и колата се клатеше онзи идва да ми се обеснява как щял да ме намаже как това как онова
аз хладкокръвно видях, че и няма абсолютно нищо на колата и се отказах да му разбия главата по асфалта или да извадя пистолета от жапката и да го застрелям на място.... защото после трябваше да го лежа....
и то само от инат го направи. да се направи на голям пич с неколко тонната купчина старо желязо.

ама ако ми беше намазал ламарините и се бях ядосал не знам .....
но определено онзи нещо му хлопаше дъската..
сякаш за първи път вижда автомобил да му минава така пътям а се закани(удари) само на рендето ми

ВИЕ КАКВО БИХТЕ НАПРАВИЛИ?

Последна промяна от lyubobg на Съб 24 юли 2004 8:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

По добре

Мнениеот maniak » Пет 23 юли 2004 19:18

Браво на теб че си си задържал нервите! :shock:
Ма мен щеше да ми е доста трудно. Бати комплексарите.
Запомни ли му номера на мотрисата може ма му измислим няква по интелигентна гадост вместо да го бием:)

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: По добре

Мнениеот lyubobg » Пет 23 юли 2004 19:33

maniak написа:Браво на теб че си си задържал нервите! :shock:
Ма мен щеше да ми е доста трудно. Бати комплексарите.
Запомни ли му номера на мотрисата може ма му измислим няква по интелигентна гадост вместо да го бием:)

и аз нямаше да ги задържа ако и беше станало нещо на "Рени" :)
ама гледам пак 1 драскотина няма (в неделя който иска също може да види), това ако не е късмет 8)

Но ако следваме неговия принцип ако някой пешеходец не ни кефи дай да го сгазим или блъснем...

Знам го как изглежда, те не са 1000 шофьора на мотриси, ама нещо не съм се ядосал достатъчно за да предприема конкретни мерки :evil:

Ама мерси все пак за идеите :twisted:

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Пет 23 юли 2004 20:57

Всички шофьори от градския транспорт си милят че пътя е техен.
Но все пак има нещо по лошо от тях - "бакшишите".
Това са супер безкомпромисни субекти на пътя.. :evil:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 23 юли 2004 22:29

~None~ написа:Но все пак има нещо по лошо от тях - "бакшишите".
:evil:

Веднага контрирам - маршрутките!!!
Въпреки, че на бакшиши много съм им набрал...
Пример - тъмница, лед, един такъв кара по средата на платното (така, че да не можеш да го изпревариш нито отляво, нито отдясно), и по едно време се сеща да спре пак там (по средата на платното), за да прибере някакви клиенти... :evil: Е как не го направих 'комби', не знам... :evil:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 23 юли 2004 22:55

zmej написа:
~None~ написа:Но все пак има нещо по лошо от тях - "бакшишите".
:evil:

Веднага контрирам - маршрутките!!!
Въпреки, че на бакшиши много съм им набрал...
Пример - тъмница, лед, един такъв кара по средата на платното (така, че да не можеш да го изпревариш нито отляво, нито отдясно), и по едно време се сеща да спре пак там (по средата на платното), за да прибере някакви клиенти... :evil: Е как не го направих 'комби', не знам... :evil:

въпроса беше - КАКВО БИХТЕ НАПРАВИЛИ ВИЕ :)?

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Пет 23 юли 2004 23:47

Елементарно, Watson. На капака и на задна прашка.. :shock:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Съб 24 юли 2004 0:40

аз ако бях, като се има предвид че си виждам колата за малко като съм си в БГ и с какво старание си я точа и мерак, то малки неща ама от тук от там и то ще стане, та ако ми беше направил на мен нещо може би нямаше да го застрелям( много бърза смърт) ами щях да го ПРЕБИЯ ама майка му да не го познае....... :evil:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 24 юли 2004 6:55

prj57 написа:аз ако бях, като се има предвид че си виждам колата за малко като съм си в БГ и с какво старание си я точа и мерак, то малки неща ама от тук от там и то ще стане, та ако ми беше направил на мен нещо може би нямаше да го застрелям( много бърза смърт) ами щях да го ПРЕБИЯ ама майка му да не го познае....... :evil:

ок,ще си направиш кефа, ама това няма да ти върне намачканата кола (която в конкретния случай може и да е без драскотина):evil:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 24 юли 2004 11:44

мене една "обучаваща се" кляфка с инструктор даже в кабината ме забърса веднъж на възраждане с гъза на трамвая. аз имах една стара 80тка с едни спойлери дето не пасваха отзад съвсем точно-е та тая ми ги напасна-ама знаете ли верно колко хубаво стана направо ми се доиска да ме забършат пак така и от другата страна!
и аз оттам-газ и я засекох напреки на линията и слизам и викам-кой ти е служебния номер на тебе?-ама така страшно и с листче и писалка. тая се посра направо- ама аз ама то ама инструктора ама....
абе викам имената и служебния номер ми дай бе-после ще се разправям с тебе!
ще се разправям дръжки! бай никой отвсякъде. ама тая така се подплаши че сигурно не е спала до края на седмицата после.-на мене ми стигна-хем и спойлера стана супер хем нищо друго нямаше хем и изкарах ангелите. та тов бих го направил и пак, да не ми се налага,-работи!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 24 юли 2004 14:04

vaskoto1 написа:мене една "обучаваща се" кляфка с инструктор даже в кабината ме забърса веднъж на възраждане с гъза на трамвая. аз имах една стара 80тка с едни спойлери дето не пасваха отзад съвсем точно-е та тая ми ги напасна-ама знаете ли верно колко хубаво стана направо ми се доиска да ме забършат пак така и от другата страна!
и аз оттам-газ и я засекох напреки на линията и слизам и викам-кой ти е служебния номер на тебе?-ама така страшно и с листче и писалка. тая се посра направо- ама аз ама то ама инструктора ама....
абе викам имената и служебния номер ми дай бе-после ще се разправям с тебе!
ще се разправям дръжки! бай никой отвсякъде. ама тая така се подплаши че сигурно не е спала до края на седмицата после.-на мене ми стигна-хем и спойлера стана супер хем нищо друго нямаше хем и изкарах ангелите. та тов бих го направил и пак, да не ми се налага,-работи!

интересно ако имаше ново БМВ и тая патка го беше направила на 2 :)?

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 24 юли 2004 14:19

според ситуацията- и реакцията. мойта понеже беше близо до твойта реална а не до твойта проекто(слава богу!)
ако имаше ново БМВ и тая патка го беше направила на 2 ?

та затова... :D

IvanIvanov
Автомобил:
Двигател:

баси

Мнениеот IvanIvanov » Вто 27 юли 2004 13:24

абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........

че щял и пистолет да вади да го гърми.......

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: баси

Мнениеот lyubobg » Вто 27 юли 2004 16:52

IvanIvanov написа:абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........

принципно си много прав!!!
Една ламарина не струва колкото човешки живот и никога няма да струва.
Става върпос за друго - ами ако имах газова и ме беше помлял по яко и ми грумне газовата и ме направи на въглен?
Или ако ми беше подпрял резервоара и той да гръмне??

Ето ти друг случай в който също човешки живот е изложен на риск!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: баси

Мнениеот lyubobg » Вто 27 юли 2004 16:54

IvanIvanov написа:абе чета и се чудя..........как па на никой не му хрумна че може да е виновен и една одраскана ламарина не струва колкото един човешки живот........

И ватмана не е "виновен" както казваш - направи го от ИНАТ
и даже ми се заканваше, че трябвало да ме влачи 50 метра....
Та става въпрос за наглост и насилие от негова страна, отколкото до вина или недоглеждане

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”