та така днес си купих една от една морга и като тръгнах да я сменям уви бях разочарован на моята кутия има една пружина с една клапичка която се мести и запушва ту единия отвор ту другия от които трябва да изпуска
а на тази която сам купил няма

Angeljordan написа:Смятам, че няма да ти трябва клапата, поне не е толкова фатално.
Тази клапа регулила притока на топъл въздух, до колкото на мен ми беше обяснено. Тъй че, слагай смело - колкото по студен въздух, толкова по- добре. Поне тъй знам
Liparo написа:Angeljordan написа:Смятам, че няма да ти трябва клапата, поне не е толкова фатално.
Тази клапа регулила притока на топъл въздух, до колкото на мен ми беше обяснено. Тъй че, слагай смело - колкото по студен въздух, толкова по- добре. Поне тъй знам
значи да слагам? няма л ида се прецака нещо все пак тая клапа е сложена за добро там не за лошо))
ако е било по хубаво без нея е нямало да я сложат
а на дъното на кутията (новата) има дупчици ма иза болчетаblue_shadow написа:Liparo написа:Angeljordan написа:Смятам, че няма да ти трябва клапата, поне не е толкова фатално.
значи да слагам? няма л ида се прецака нещо все пак тая клапа е сложена за добро там не за лошо))
ако е било по хубаво без нея е нямало да я сложат
Тая клапа не те бърка изобщо...аз даже нарочно си я махнах да не дърпа евентуално топъл въздух и на нейно място изрязах една пластмаса като тапа да не стои дупка, махнах естествено и маркуча за топлия въздух
Само трябва да запушиш и маркучето за вакума, което влиза в клапата
blue_shadow написа:Liparo написа:а да запуша ли единия отвор кадето беше клапата и запушваше да я запечатам ли с нещо ил ида ги оставя и 2 та отвора зеинати??
Запушвай, не ти трябват тия отвори
Liparo написа:blue_shadow написа:Liparo написа:а да запуша ли единия отвор кадето беше клапата и запушваше да я запечатам ли с нещо ил ида ги оставя и 2 та отвора зеинати??
Запушвай, не ти трябват тия отвори
не имам предвид има 2 тръбни отворада ги запушвам ли тях? а не че е останало дупка
![]()
нали на кутиите има 2 отворате за кво са
) и защо да ги запуша?
и ако трябав да ги запушвам защо изобщо са слагани от производителя
?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: SeatSportuser и 106 госта