SSivanov написа:Да ама е хипер грозотия тип селеко изпълнение иначе е наистина решение (аз личоно не бих го сложил)
И аз ,но човека питаше

madmen написа:Сори за оффтопика, ама темата ми се вижда подходяща...
Имам питане кън колегите - Карам Венто- ААМ'93г. , та някой да е сменявал такъв филтър и колко пари е , че от Ауто+ ми рекоха 65лв. Да не са се объркали нещо....
п.с. Филтъра е извития , с гребени...
vasstop написа:madmen написа:...п.с. Филтъра е извития , с гребени...
Цената му е в рамките на 23-26лв, не повече.
madmen написа:vasstop написа:madmen написа:...п.с. Филтъра е извития , с гребени...
Цената му е в рамките на 23-26лв, не повече.
Благодаря, но да поясня. Казаха ми че били в две изпълнения - нормален прав, за който говориш предполагам и естествено като за мене извит с гребени.... три пъти по-скъп.![]()
![]()
За това питах , дали има някой да е със същото Венто и да е сменявал?
vasstop написа:И другия струва толкова бе човек, от Хаджиевите на Красно село - васето оправяше една кола и ходих дотам да взимам такъв, струваше същите пари - към 26лв.
kbot написа:При мене руския вариант се оказа неприложим (мястото е заето вече), с чорапогащник не ми харесва
, а и не ми се обикаля по моргите ... та направих следното: (варианта на @krraynov) от парче филтър за кухненски абсорбатор (2.60лв. и половината си го сложих на абсорбатора) и около 40 см. ластик, му уших калпак
- ВЪРШИ РАБОТА
След 1500км. го поизтупах и пак обратно. Явно ще трябва да го сменя като се задръсти. Нямам вече прах в купето и не се наблюдава намаляване на въздушния поток ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта