Господи това е ужасно бе хора. Аз не съм със слабо сърце, но щях да повърна. Често патувам в провинцията и съм свидетел на какво ли не. Интересното знаете ли кое е? Че може би хората са прави, че виждайки авомобил със софииска регистрация започват да го гредат странно. Пресен пример - пътувам за Монтана и минавайки по магистралата през Ботевград се спускам в ниското (Скравена). Ставаме колона, защото времто е лошо, вали, забранено е изпреварването, има ограничение на скоростта и навлизаме в селото, където има полицай винаги. Зад мен има сигурн 10 коли и никой не ме изпреварва, защото се съобразява с гореизброените условия. И изведнъж виждам как далече зад колоната в ляво излизат едни ксеноново сини фарове и на завоя някой прелита пред мен сигурно с над 100 - ЕСТЕСТВЕНО СИВА G-класа с две по две еднакви цифри и софииски номер. Пред мен катджиите даже не у обърнаха мнимание!!!!!! ЕТО ЗАТОВА ЩЕ СТАВАТ ПОДОБНИ НЕЩА!!! И това е само единичен пример, който мога да ви дам! Е може би всички подобни, които нямат грам причина да бързат, но тати им е купил мерцедес или са завъртяли поредната търговия с наркотици и са се почерпили с една Г, Е, М или каквато и да е класа ще стигнат точно там, за където са се забързали! Лошото е, че водят след себе си и абсолютно невинни хора. И знаете ли какво - войната по пътищата няма да спре никога, защото мненията, които разисквае с Вас тук не интересуват нито горепосочените господа, нито противните пикли, чиито случай е същия. Не мога да дишам от гнус! когато ме изпревари по магистралата руса празногава ..тка с 200, а ц.ц.те си ги е хвърлила на таблото и е сложила тъмните очила. Чудя се на колко .... е седнала докато искара тоя мерцедес!