Давате ли на жените си .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз искам да кажа, че се вози в моята кола ама е доста напрегнат! Притеснява се!
А аз неговата не искам да я карам, защото ме е страх да ни и направя нещо...

А аз неговата не искам да я карам, защото ме е страх да ни и направя нещо...

Последна промяна от many на Сря 30 май 2007 13:04, променено общо 1 път.
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mimoza написа:А аз искам да попитам - като не ни давате колата от страх да не и се случи нещо, ние как ще се научим?!? Все пак най-добре е да те учи човек, на когото имаш доверие... не съм ли права?
Според мен е доста трудно да имат доверие на начинаещ шофьор! Най-добре е да е спокоен и да не вика, а да обяснява спокойно!

Последна промяна от many на Сря 30 май 2007 11:16, променено общо 1 път.
many написа:Mimoza написа:А аз искам да попитам - като не ни давате колата от страх да не и се случи нещо, ние как ще се научим?!? Все пак най-добре е да те учи човек, на когото имаш доверие... не съм ли права?
Според мен е доста трудно да имат доверие на начинаещ шофьор! Най-добре е да е спокоен и да не вика, а да обяснява спокойно!
Да така е, затова има инструктори, на които обаче не им се занимава толкова да ти обясняват тънкости и т.н. Свърши ли ти часът и чао... Моят инструктор си четеше вестник докато карах...

- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jettro написа:Дадох веднъж...и половинката ми обиди колата, нервна ми била колата, не давала да и докоснеш педала. Не е нервна, а ЧУВСТВИТЕЛНА!!!![]()
Кво ми е виновна колата че тя е свикнала да кара 1,7D
![]()
![]()
Хаха аз като се кача от дизел на бензин и съм като изтребител

А иначе имах едно гадже дето все ме юркаше да му карам колата, добре, че аз не щях, щото щеше да има смъртни случаи

А аз моя пасатко не знам дали бих го дала

Mimoza написа:many написа:Mimoza написа:А аз искам да попитам - като не ни давате колата от страх да не и се случи нещо, ние как ще се научим?!? Все пак най-добре е да те учи човек, на когото имаш доверие... не съм ли права?
Да така е, затова има инструктори, на които обаче не им се занимава толкова да ти обясняват тънкости и т.н. Свърши ли ти часът и чао... Моят инструктор си четеше вестник докато карах...Затова , ако има кой да ти отдели време и желание да те научи си е най-добре
Аз по отношение на това съм страшно благодарна и на инструктора ми, че си свърши работа, и на баща ми, че ми обръща внимание.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”