Въпрос за евентулана глоба...Разминах се :)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Вто 29 май 2007 16:52

не, защото по това време или малко след теб, или преди теб може да са минали още 10 коли и някоя от тях да е карала с 160, така като ти пратят (което няма да стане) повиквателна :D ти спокойно можеш да си търсиш правата.

таква повиквателна обикновенно е придружена с добра фотосесеия на колата в действие, като на снимката се вижда, че си ти с дата и час и с колко си карал, тогава няма измъкване и отиваш да си плащаш за снимките, но сега са те изпуснали :D

само си представи, отива полицая в районното и казва един мина покрай мен с 160, дай да му пишеме акт :D - няма да има такъв леш, тва няма как да стане :lol:

Gesha_GTI написа:просто не съм наясно за пръв път ме хващат да правя такава глупост :oops:

ето тука е истината за твоя случай - те просто не са те хванали :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 29 май 2007 16:54

спокойно бре
ВЕрвай ми
къде става случката :roll:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Вто 29 май 2007 16:59

Pichaga написа:спокойно бре
ВЕрвай ми
къде става случката :roll:

Колега от с.Лозен на долу за към магистралата винаги на долу съм си го спускал бързичко щото коли нема па за полицаи да не говорим а пътя е нема такава магистрала

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 29 май 2007 17:00

Gesha_GTI написа:
bobo7 написа:еми ако са ти видели номера (записалиса ти го), послке не си спрял на стоп палка, може и да те арестуват(привикат в районното) за обяснения.
щом не си спрял - може да си бил, пиян, окървавен.......

Ми колега втората патрулка си чоплеше семки аз бях на 60 вече и нищо нито някав признак че ще ме спират нито нищо то верно че свих 5м преди тях но те си седяха до колата и си ядяха семки а колата беше от другата страна на платното :roll:
спи спокойно

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 29 май 2007 17:56

Единственият начин да те глобят е ако са те заснели с видеокамера.Иначе няма доказателства и няма да те безпокоят.За това бъди спокоен!

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Вто 29 май 2007 19:46

Колеги благодаря на всички които се отзоваха и успяхте да ми оправите настроението :) Благодаря вии наистина вече съм 99% обеден че няма да имам никакви проблеми :wink: Ще се опитам да се реванширам на сички по някакъв начин :D :beer

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 29 май 2007 21:20

Gesha_GTI написа:Колеги благодаря на всички които се отзоваха и успяхте да ми оправите настроението :) Благодаря вии наистина вече съм 99% обеден че няма да имам никакви проблеми :wink: Ще се опитам да се реванширам на сички по някакъв начин :D :beer

колега имах случка подобна на твойта преди месец че и повече преди Плевен път прав един румънец ме засече преди това и се погнахме и някъде посредата преди отбивката за русе вече набрали аз карах със 170-180 км/ч и гледам патрулка а в едната ръка радар така ни изгледаха но първо че радара сочеше надолу и 2-ро беше в другото платно.а относно заснемането на повечето патрулки камерите са им отпред при решетката и трябва да е с предницата за да те снима.така че спинкай си спокойно.при моя случай патрулката беше спряна перпендикулярно на платното и нямаше как да ни снима.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 13:17

Колега втората патрулка дето минах бавно покраи нея беше с предницата към мен,в другото платно :oops: ...И двете куки бяха извън колата тя камерата автоматично ли снима или трябва да има някои в колата дето да прави снимките :lol: :roll:

Последна промяна от Gesha_GTI на Сря 30 май 2007 13:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Сря 30 май 2007 13:52

Камерите по принцип имат функция да снимат автоматично... :lol:
Особено когато натиснеш копчето дето пише REC на него. :lol:

п.п. И все пак не те ли е малко страх да правиш 160 на тая кола от началото на 80-те години на миналия век.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 13:56

stanislav_s написа:Камерите по принцип имат функция да снимат автоматично... :lol:
Особено когато натиснеш копчето дето пише REC на него. :lol:

п.п. И все пак не те ли е малко страх да правиш 160 на тая кола от началото на 80-те години на миналия век.

Колега я кажи сериозно ако знаеш за камерите в патрулките... :?
п.п ми колега не ме е щото всичко по окачването и по мотора си е перфектно и колата си върви на пушка па и тея 112 кончета и тва купе 800кг си напират :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 30 май 2007 14:08

Тя и да снима кво значение има като на нея няма радар.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 14:12

Rabbit_TDI написа:Тя и да снима кво значение има като на нея няма радар.

Демек от цялата ситуация най-вероятно излизам чист така ли :P

Потребителски аватар
budimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот budimir » Сря 30 май 2007 14:42

Като ти гледам колега въпросите, които задаваш, май още не си пораснал достатъчно за да юркаш толкова. Има си места за тези работи. Този път 99.9% ти се е разминало с глобата и 100% е сигурно, че не си се отрепал. Ама я помисли при тая скорост, ако ти изкочи едно куче на пътя например. Не ми се мисли какъв ще е финала на филма. Още повече, май не си бил и сам в колата. На това твоето му се вика безотговорност.
ПОРАСНИ!!!!

Извинявай ако съм те обидил. Нямам това за цел. Просто те карам да размислиш за постъпката си.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 15:05

budimir написа:Като ти гледам колега въпросите, които задаваш, май още не си пораснал достатъчно за да юркаш толкова. Има си места за тези работи. Този път 99.9% ти се е разминало с глобата и 100% е сигурно, че не си се отрепал. Ама я помисли при тая скорост, ако ти изкочи едно куче на пътя например. Не ми се мисли какъв ще е финала на филма. Още повече, май не си бил и сам в колата. На това твоето му се вика безотговорност.
ПОРАСНИ!!!!

Извинявай ако съм те обидил. Нямам това за цел. Просто те карам да размислиш за постъпката си.

Не колега изобщо не ме обиждаш,защото си абсолютно прав за скороста и аз след тази случка като се замислих,разбрах че доста детински постъпих :!: За сам в колата сам бях :? Благодаря колега наистина е правилно това което казваш :wink: И колега мерси също за процентите които даваш дано наистина както всички казват се размина :)

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Сря 30 май 2007 15:20

Абе не съм съгласен, че Голфа е кошер, но 160 е доста. Колкото и да си сигурен в техническото състояние на колата - ако спукаш гума...

Много е бате 160 :37:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”