Изкарай един 150 коня голф и го замери с друга кола 150 коня на 400 метра,не ми даваи да гледам и да чета статистики.То и Ситроен Ксантия в годишния каталог на Аутобилд за '94г. е след Мерсцедес по всички показатели,ама никой не си купува Ксантия.Пък и ти говоря до някаде от това което съм видял.Колегите от Разград да не се сърдят ама със 115 и 150 коня голфове на Буховци нямаха победа.
Еми ако напиша във форома на пежо нещо за ГОЛФ че е добра кола ще я съсипят веднага,а и без това е доста често обект на подигравки.Аз написах тази тема защото се колебая м/у ГОЛФ3 GTI 16v, АСТРА GSI 150 коня и в краен случай ПЕЖО 306 S16,защото 205-чката е стара и скъпа за поддръжка кола,а във форома на опел не съм писал защото си мисля че голфа е по добрият вариант.
Един приятел продава Фиат Браво 2.0,20v,147коня ,97г,за 4800лв,със сменени ремъци,масла,филтри,съединител и цялата предница.Ако те интересува пиши ЛС!!!
Малко_Направен написа:Един приятел продава Фиат Браво 2.0,20v,147коня ,97г,за 4800лв,със сменени ремъци,масла,филтри,съединител и цялата предница.Ако те интересува пиши ЛС!!!
На колегата дето постна темата:колега бравотата са добри колици някои приятели доста ги хвалят от страна на поддръжката...както си решиш но ходи я виж на какво положение е и ако ти хареса взимаи я
Ами аз я покарах 1 ден,по принцип карам голф 1.8 ГТ,ама тва върви ми разби илюзиите за набиране и спиране и возене и за всичко.Пък и 5 цилиндъра си е друго!!!
Ми не е няква бегачка,ама аз съм доволен,щото гори малко и не се чупи много.Влез в гаража и я виж,даже я продавам,ама не е тука мястото.Има я в "Продава".