Колеги здравейте,
Може ли някои да препоръча не много скъпи кабели за свещи и съответно прилично качество за Passat 1.8 моно, ’89. Цени от порядъка на 45 лв нормални ли са за белгийско производство?
Благодаря ви
Кабели за свещи за B3
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз попитах на две места (Ауто+ и Елит Кар) и ми казаха съответно за оригинални по думите на продавача а и по мой поглед никак лоши цена от 70лв.
Тези белгйиските виждал ли си ги 0 гледа се да на са тънки т.е. с по-малко изолация,да си имат металните капи отгоре за върху свещите и да са с мека изолация откъм капачката за да не се сцепи за нула време.
Ако отговарят на тези неща и на тях не пише нещо от сорта на "Bosh,Campion" което пише на ментаците на Bosch и Champion предполагам няма да са лоши.
Успех!
Тези белгйиските виждал ли си ги 0 гледа се да на са тънки т.е. с по-малко изолация,да си имат металните капи отгоре за върху свещите и да са с мека изолация откъм капачката за да не се сцепи за нула време.
Ако отговарят на тези неща и на тях не пише нещо от сорта на "Bosh,Campion" което пише на ментаците на Bosch и Champion предполагам няма да са лоши.
Успех!
- cerosina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кабели за свещи за B3
Зависи от кабелите.
Моите са с метални лули за RP двигател , и "ор'гинални" са 120 лева Бош... ??? Ба тез кабели...
А тези белгийски, я белгийски ,я китайски. Аз така си взех едни "датски" ( ръи'ш?) за 30 лева си ги блъсках в главата после.
Иначе хубави кабели са Бреми , от Хеед '92 в Надежда , около 65 лева комплекта, ама то зависи колко искаш да инвестираш ...
Моите са с метални лули за RP двигател , и "ор'гинални" са 120 лева Бош... ??? Ба тез кабели...
А тези белгийски, я белгийски ,я китайски. Аз така си взех едни "датски" ( ръи'ш?) за 30 лева си ги блъсках в главата после.
Иначе хубави кабели са Бреми , от Хеед '92 в Надежда , около 65 лева комплекта, ама то зависи колко искаш да инвестираш ...
Решен проблем
Колеги, оправих нещата. Взех едни Tesla, Чехски за 37 лв комплекта. С американски кабели силиконови, с металните лули. Колата заспа просто. Няма да трепне мотора. Взех ги от един магазин на Симеон. Той самия е карал Пасат и ми ги препоръча
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами покарай ги известно време и тогава пусни пак едно мнение да видим дали са читави.Аз така взех едни за тъпо-ъо уж хубави и истински (да разбира се) и си бяха добри ама за кратко време....нацепиха се здраво,започнаха да се прецакват след 2-3 месеца и ми се наложи да ги сменя.Дано тези да са от по-истинските!
Успех!
Успех!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Взех едни Tesla, Чехски за 37
Моят опит с тази фирма гласи , че си изтеглил печелившата карта ..... тези кабели бяха направени по всички правила на тези неща - с "разпределени параметри " , многослойна изолация и бяха много стабилни

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Кабели за свещи
Засега вървят, докога ще кажа, независимо добър или лош резултат. Доста картинки има описани на кутията, многослойни и т.н. А магазина се намира на Симеон, между Опълченска и Христо Ботев, от дясно като се пътува към Ботев. Да ви кажа честно номер и какво пише отгоре не съм гледал, защото бях с кола и такъв дъжд беше, че не се загледах много много. Мисля че решетките бяха бели на вратите. Но продавача е младо момче доста висок ( може да има 1,90), ( около 35 год) , българин за разлика от други там. Страшно точен и разбира от Пасат-и и доскоро е имал. Доста поговорихме по темата Пасат.
Ако съм бил полезен за някои – успех!
И благодаря на всички за отговорите
Ако съм бил полезен за някои – успех!
И благодаря на всички за отговорите
- diqn1975
- Автомобил:
- Двигател:
опа
Колега според мен е най-добре да са по хубави,макар и цената да е скъпа.Всичко ефтино излиза рано или късно скъпо.