Как да препиша - Даскале Помощ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 20:09

Ludia написа:
Gesha_GTI написа:Аиде даскале включваи се да дадеш съвети на братлето :) Па може и други хора да се възползват да научат нещо :lol:

кви съвети, братче.....той даскала ако е преписвал на времето, немаше са да е даскал по физическо mhihi mhihi mhihi

хаха не се бях замислил...ама дали не го засрамихме че нещо го няма :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да препиша - Даскале Помощ

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 20:11

Даскала™ написа:
baTkoTo написа: та кажете методи за преписване на класното по Литература учил съм но искам да се подсигуря и със пищов
Даскале кажи и ти се пак си даскал

мерси предварително ;)

Слушай ме сега внимателно :!:
Аз съм преписвал само заради тръпката.......да видя дали съм способен и тарикат :lol:
Иначе всичко съм си учил наизуст :wink:
Обаче..............за мен най-добрия вариант е тетрадката да ти е малък формат и я слагаш под краката на стола......и с леко разтваряне(по женски :lol: ) си поглеждаш но без да навеждаш главата..........разтваряш събираш разтваряш събираш.....така съм преписал в Университета на първия чин пред преподавателя :wink:

даскале, чувал съм за тоя случай....ама забрави да кажеш че си бил с пола, и като си разкрачиш краката се е вдигала сама, а ти само си я дръпвал надоло, като наближи квестора....

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 30 май 2007 20:11

Има и нещо друго.Нормални листи,написани с нормален шрифт.По някое време си ги изваждаш на масата и най-спокойно си пишеш - няма да има подзрителни пози и действия.Вероятно няма да дойдат да те проверяват - както казват най-тъмно е под свещника.Почти никой няма да се сети за най-очевидното.Това беше моя метод

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 30 май 2007 20:11

Даскале това е добра идея само съм притеснен да не си помисли госпожицата нещо че се ходи с потничета и аз съм на 2 чин и се като се гледам и ще си помисли че съм некъв извратен

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 май 2007 20:12

Gesha_GTI написа:
Ludia написа:
Gesha_GTI написа:Аиде даскале включваи се да дадеш съвети на братлето :) Па може и други хора да се възползват да научат нещо :lol:

кви съвети, братче.....той даскала ако е преписвал на времето, немаше са да е даскал по физическо mhihi mhihi mhihi

Изображение

:a boi de

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 20:13

reinhard написа:Има и нещо друго.Нормални листи,написани с нормален шрифт.По някое време си ги изваждаш на масата и най-спокойно си пишеш - няма да има подзрителни пози и действия.Вероятно няма да дойдат да те проверяват - както казват най-тъмно е под свещника.Почти никой няма да се сети за най-очевидното.Това беше моя метод

да бе ама ако все пак го погледне даскалицата.....много е голям риска за класно..... :lol:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Сря 30 май 2007 20:15

Даскала™ написа:
Gesha_GTI написа:
Ludia написа:

Изображение

:a boi de

Е даскале братче не се сърди бре я те занам тебе пич си ти...просто викам тема в специалноста каде отиде тоя човек :lol:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 май 2007 20:15

baTkoTo написа:Даскале това е добра идея само съм притеснен да не си помисли госпожицата нещо че се ходи с потничета и аз съм на 2 чин и се като се гледам и ще си помисли че съм некъв извратен

Е ти ше внимаваш де :!:
Без да навеждаш главата.........само избелваш очите.......ама да не помисли,че ше припадаш и да ти прави изкуствено дишане :lol:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 30 май 2007 20:15

Даскалицата идва да разписва всеки лист за да не се извади вече написан лист и само да го предадем защото беше хващала миналата година един

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 30 май 2007 20:15

Ludia написа:
reinhard написа:Има и нещо друго.Нормални листи,написани с нормален шрифт.По някое време си ги изваждаш на масата и най-спокойно си пишеш - няма да има подзрителни пози и действия.Вероятно няма да дойдат да те проверяват - както казват най-тъмно е под свещника.Почти никой няма да се сети за най-очевидното.Това беше моя метод

да бе ама ако все пак го погледне даскалицата.....много е голям риска за класно..... :lol:
Правил съм го доста пъти ама някак си по презумпция смятат ,че никой не е толкова нагъл.Естествено листите не трябва да са цяла бала а да изглеждат като написани в момента.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 30 май 2007 20:18

baTkoTo написа:Даскалицата идва да разписва всеки лист за да не се извади вече написан лист и само да го предадем защото беше хващала миналата година един
Ама не царски бе.вадиш ги после и си преписваш ама както и да е понякога трябва да се импровизира...

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 30 май 2007 20:19

За сега единия пищов съм го направил
мисля да се пикирам с пищаци та ако единия ми го земе да имам други :)

Единия мисля да е с мп3-то

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Re: Как да препиша - Даскале Помощ

Мнениеот IvoG » Сря 30 май 2007 20:20

baTkoTo написа:Първо се извинявам за темата малко е (спам) но ми трябват съвети

та кажете методи за преписване на класното по Литература учил съм но искам да се подсигуря и със пищов
Даскале кажи и ти се пак си даскал

мерси предварително ;)

Преди десетина години когато нямаше екстра като мп3 плейър на класното по литература си записвах 3-ри теми на 3 разл. касети и в зависимост от варианта си пусках една от тях на walkman. Слушалката в ръкава на лявата ръка. Един миниатюрен прекъсвач на батериите в дясната ръка, което играе роля на стоп и старт.
Успех!

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 30 май 2007 20:20

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 20:20

baTkoTo написа:За сега единия пищов съм го направил
мисля да се пикирам с пищаци та ако единия ми го земе да имам други :)

Единия мисля да е с мп3-то

това с няколкото пищови ме е спасявало няколко пъти :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”