какъв комплект инструменти е най добре да си купя и от къде?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 30 май 2007 12:13

Veso101 написа:Аз нося брадва Fiskars между седалките, да се сеща Голфа за кво иде реч, че както съм му набрал покрай ел.джамовете, люковете, климатиците и другите простотии ще го запукам с брадвата и ще си купя BMW.
Както се казва : Ще се напия, ще запаля багера и ще се махна от тоз живот (форум)!! :lol:

Кой ти гарантира, че и за бавареца няма да е нужна брадва? :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 30 май 2007 12:24

The Red Guy написа:
Veso101 написа:Аз нося брадва Fiskars между седалките, да се сеща Голфа за кво иде реч, че както съм му набрал покрай ел.джамовете, люковете, климатиците и другите простотии ще го запукам с брадвата и ще си купя BMW.
Както се казва : Ще се напия, ще запаля багера и ще се махна от тоз живот (форум)!! :lol:

За бавареца ще му върши работа и само чук, за да изправя главата регулярно :twisted:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 30 май 2007 12:30

mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Сря 30 май 2007 17:37

The Red Guy написа:

Щото бавареца ще е 2001-2 година.
Смеете се вие ама като изгрея с една тройка купе ще видите кон боб яде ли!
Инструментите ми ще са само тъмни очила и шофьорски ръкавици. :lol:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Сря 30 май 2007 17:41

Veso101 написа:Инструментите ми ще са само тъмни очила и шофьорски ръкавици. :lol:

Дай, Боже, всеки му! :D

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Сря 30 май 2007 20:31

Ако ще си купуваш инструменти може да си вземеш един хубав комплект гедоре на RICO или TONA шестостенен 1/2 "струва към 100лв,един комплект пак на същите вложки инбуси и еврейски звезди,едни звездогаечни ключове ама пак маркови особено те че ще се ядосваш винаги.А относно какво трябва да имаш в колата прибави чук,въже,нож комплект скоби тип Tork,хубави отвертки,клещи.Инструментите ги товари в колата само като тръгваш на дълъг път че да не ти разбият колата и да дръпнеш 200-300 лв на зад.ПП ако и двете ръце са му леви на човек ако ще и автосервиз да сложиш в багажника не ще ти помогне.Същото важи за повреди от типа скъсана полуоска,блокирало каре и тн...Затова взимаш най-необходимото за из път а инструментите са ти нужни ако разбираш и си решил да не ползваш услугите на сервиз.Аз лично ти пожелавам да ти стоят лъскави и да не се налага да ги ползваш,само за красота :lol: .

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: какъв комплект инструменти е най добре да си купя и от к

Мнениеот scirocco gt » Сря 30 май 2007 20:34

krasi_at написа:Наскоро си купих един Г2 и след, като ми се прецака алтернатора осъзнах че трябва да си купя някакви инструменти които да държа в колата.Даите съвет какъв комплект инструменти е най добре да си купя и от къде.
mod edit: vasstop
Пълен :roll: (комплект)

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Сря 30 май 2007 22:25

Нищо не нося крика и ключе 10 от комплекта, 98 процента съм в града, за останалото / не дай боже има телефони/ .

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 30 май 2007 23:42

The Red Guy написа:Аз в Сеат-а имам една гедория (не знам кво производство е, ама излезе много сполучлива), купена от Метро за 36 лв без ДДС

Гедоре бре :lol: Гедорията за чистене на стъкла,ама и аз половин час си мисля как завиваш инструментите в гедория,бре т'ва пиенИе ше ме довърши :drinking: :drinking: :drinking:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 30 май 2007 23:46

Баси няма ли си земете някой умален вариант на Ваското ,или Никси в багажника та поне да сте сигурни че сичко ша се отремонтира :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”