Ами аз и дадох на полигона да покара, да види какво е и т.н., (като тя няма книжка де), та давам я и и казвам какво да прави и такива неща и след 15 мин. гледам загряла доста колата, излизам и гледам, че масло тече и така.
Даже оня ден ми вика, че сънувала, че кара и вика: "На сън съм много шоферка" P.P.Известно време, поне година, да си сънува, че кара.
Моита скоро взе книжка, последния път като и давах не бях мн очарован, но мисля да и давам пък ще видим ако има напредък добре ако не ще и я зимам тая книжка Но дано да се научи, че като се напия кво ше праиме
давам на жената да кара от време на време защото стария опел го качи на един тротоар и му беше скъсала едното предно колело и от тогава има страх и няма голямо желание да кара!обаче има ли нема проблем аз тя
Не - не е карала курс все още!Като придобие свидетелство - една Жигула и купувам, докато се научи на кола без хидравлика на волана + маневри и паркиране на минимум пространство - полага изпит пред мен състоящ се в два часа градско из София в пиков час и един час - каране по магистрала - в почивката изпит по смяна на гума , смяна на лампи на фарове,стопове,мигачи,смяна на предпазител, изпит за теглене на повредено МПС , маневриране назад със закачено ремарке!Има и още някои умения - ама ще се сетя за тях по-късно!И едва тогава мога да съм спокоен,че дедко е в сигурни женски ръце Тежко е - ама 20 години съм зад геврека и ако не я науча аз - колко и шофьорски курсове да изкара - само на тях не може да разчита!