С какво да затъмня стъклата

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
dmitko
Автомобил: Tiguan II 4Motion
Двигател: CZEA 2016

Мнениеот dmitko » Нед 29 май 2005 17:00

Малко офф-топик ама имаше подобна тема някъде за фолиото, но така и не разбрах това дето било най-хубаво на 3М, къде се продава? В Office 1 Super store или в магазини за автоаксесоари и какви проценти на затъмняване се продават и какъв оттенък цвят имат?

Потребителски аватар
maverick
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот maverick » Нед 29 май 2005 17:53

В нета намерих фирмата дето внася 3М.намира се срещу МУЛТИГРУП в блока /вижда се една реклама на която пише 3М/.Е да ама не,един приятел ходил там и тия му казали,че никога неса продавали такова фолио за стъкла.А рекламата в интернет е голема работа кво ли немаха според нея.

AngelG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AngelG » Чет 14 юли 2005 20:20

Добре де .. така е най хубаво , в Пловдив някой да знае такава камера ?
Според мен от циганий с фолио няма смисъл , защото видимоста през ноща е ужасна .... можеш да качиш някой на предния капак :shock: ...
Аз ако разбера нещо за Пловдив ще пиша :P

Има такава камера на улица "Полет", там има яйцеферма, караш по улицата ще я видиш или питай някой. Улицата свързва Карловско и Брезовско шосе, след надлеза на "Ален Мак", първата вдясно!

Последна промяна от AngelG на Чет 14 юли 2005 20:21, променено общо 1 път.

AngelG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AngelG » Чет 14 юли 2005 20:21

Добре де .. така е най хубаво , в Пловдив някой да знае такава камера ?
Според мен от циганий с фолио няма смисъл , защото видимоста през ноща е ужасна .... можеш да качиш някой на предния капак :shock: ...
Аз ако разбера нещо за Пловдив ще пиша :P

Има такава камера на улица "Полет", там има яйцеферма, караш по улицата ще я видиш или питай някой. Улицата свързва Карловско и Брезовско шосе, след надлеза на "Ален Мак", първата вдясно!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 14 юли 2005 20:26

Фолио майна-ама от готинуту-щото един си перна някво фолио с прозрачност на изолирбанд и нощно време да н си около него xa xa xa

Върни се в “Направи си сам!”