Охладител за стая?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Охладител за стая?
Наскоро имаше една тема с нещо такова ама не се стигна до развитие.Та да питам:днес минах към Практикер и видях въпросния уред.Имало някакви тубички,ми обяснява момчето,слагаш я в камерата и като замръзне я ръгаш в охладителя и до 4 часа духа ладно.Та въпроса ми е някой ползвал ли е такова нещо и има ли смисъл от него.Охлаждало до 15 квадрата.Беше на Elite.
- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Охладител за стая?
faf4o написа:Наскоро имаше една тема с нещо такова ама не се стигна до развитие.Та да питам:днес минах към Практикер и видях въпросния уред.Имало някакви тубички,ми обяснява момчето,слагаш я в камерата и като замръзне я ръгаш в охладителя и до 4 часа духа ладно.Та въпроса ми е някой ползвал ли е такова нещо и има ли смисъл от него.Охлаждало до 15 квадрата.Беше на Elite.
Аи ся ново дваисе

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
faf4o написа:...
Колега според мене ако и хладилника и охладителя са ти в една стая ще имаш само разход на електроенергия.
За да се охладят тези торби или каквото е там, хладилника отдава отнетото количество топлина от тях в стаята в която се намира той.После вече почваш да се охлаждаш от преобразуваната енергия.
Малко е като оня виц - "Вечен кеф"
- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
А да верно този факт го пропуснах и аз ще се получи доста грубоANNIHILATOR написа:faf4o написа:...
Колега според мене ако и хладилника и охладителя са ти в една стая ще имаш само разход на електроенергия.
За да се охладят тези торби или каквото е там, хладилника отдава отнетото количество топлина от тях в стаята в която се намира той.После вече почваш да се охлаждаш от преобразуваната енергия.
Малко е като оня виц - "Вечен кеф"

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес ще минеш по тънко, утре си купуваш каквото трябва!faf4o написа:150 лв. струва.Нямали жили замразени тубички ми каза момъка в Практикер:)Глупост е но аз да питам.Знае ли човек може да мина по-тънко и да не купувам клима:)Благодаря за мненията.Може да заключвате темата ако няма някой да казва нещо ценно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”