Доволни ли сте от горивата на Shell
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Доволни ли сте от горивата на Shell
И къде е по добре да зареждам на Shell или на OMV защото цените са еднакви обаче за качеството не знам. Досега само на OMV съм зареждал
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
Ако провериш във форума на дир-а в раздел черен списък на фирмите ще видиш че на първо място е ШЕЛ ... почти всички са патили от шел ... още `99 карах 1,6Д и си мислех че е най добре да наливам от ШЕЛ - колата беше такси и се минаваха много км - след като смених бензиностанцията - в Петрол разхода подна печката по малко пушеше и по малко загряваше - от тогава и крушка не си купувам от ШЕЛ 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:53, променено общо 1 път.
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re ...
Само с B Plus, Гръцкото EKO и Петрол понякога колата върви добре, с всички други дава супер разход и едвам крета. А с Shell не мога да взема Витиня на 5-та.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ами може да пробвам и ще видя къде е по добре.
Преди няколко дена пътувах за Пловдив и влизайки заредих на една бензиностанция кам 30 литра и преди това бях зареждал на ОМV и с 60 литра минах 600 км като 300 от тях бяха извънградско. Пропуснах да кажа че на бензиностанцията в пловдив цената беше с 5 - 6 стотинки по-ниска от останалите. Явно от там ми е дошъл високия разход
Преди няколко дена пътувах за Пловдив и влизайки заредих на една бензиностанция кам 30 литра и преди това бях зареждал на ОМV и с 60 литра минах 600 км като 300 от тях бяха извънградско. Пропуснах да кажа че на бензиностанцията в пловдив цената беше с 5 - 6 стотинки по-ниска от останалите. Явно от там ми е дошъл високия разход
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
само от Лукойл!!! като ми отвориха нафтовата помпа не можаха да повярват - все едно че сега излиза от завода - до мен имаше една друга - неговата беше ръждива сялата от вътре!!!
за алпийския дизел на OMV ...... не знам колко е студено в алпите? но Berlingo-to неще да пали сутрин през зимата
)))) Може пък да са някакви слънчеви и топли алпите .....????
Regards
ZB
http://autodiags.net-bg.net
за алпийския дизел на OMV ...... не знам колко е студено в алпите? но Berlingo-to неще да пали сутрин през зимата

Regards
ZB
http://autodiags.net-bg.net
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”