Колеги, моля помогнете с инфо от къде да закупя преходник/адаптор или както там се нарича..
Т.е. искам да сменя говорителите във вратите на колата , но новите са 13см. а отвора е по-голям, незнам точно колко се води по стандарт за Голф3. А все някак трябва да ги захванем на старите отвори.
Блг
Въпрос за преходник/адаптор- говорители
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Прав си. Но мисля, че това което слагам е по-добро от стандартното, което е сложено там. А и го имам налично:)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1
GG написа:Прав си. Но мисля, че това което слагам е по-добро от стандартното, което е сложено там. А и го имам налично:)
Наличното го продай,купи си 17 см.
Ако държиш да си сложиш твоите една проста за изпълнение идея от мен - от по-твърд фазер си изрязваш с зеге кръгчета и ги слагаш на мястото на 17 см дупка.Вътре им правиш един подходящ отвор и готово.
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2
Мерси Андро, цял живот те такива изпълнения правим.
Спомням си. че бях срещал коментари на колега за подобни неща , които се продавали и реших да ги потърся, че ми е писнало вече:)
Спомням си. че бях срещал коментари на колега за подобни неща , които се продавали и реших да ги потърся, че ми е писнало вече:)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 2
GG написа:Мерси Андро, цял живот те такива изпълнения правим.
Дори и с кеф да платиш да кажем 60 кинта за адаптери (примерно) на Авител (примерно) аз не смятам,че те биха превъзхождали направеното от мене си побългарено парче дърво

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
sashobas написа:А аз стандартен фланец за Голф 3 не съм срещал има за опел но за голфа май няма да се събере със оригиналната капачка и ще стане грозно така че ,на Андро вариянта е най приемлив или с някакви шинички да се закрепи не е сложно малко фантазия и ще стане.Успех.
Защото при Оpel самия фланец е на колоната

- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Видело се е , че ще се реже:)
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако нямаш "зеги" и подходящ материал за "кръгчета" предложеното от колегата sashobas е добър вариант - планки. Но пък трябват ножовка/ракетка и дрелка, подходяща шина за материал и съответното количество самонарези/болтчета с гайки... Има и едни хубави шайбички с гумена подложка... Май е по-добре с "кръгчета"...
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Има всичко:)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”