БУКСА С НЕ ЯСЕН ПРОИЗХОД GTI3
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
БУКСА С НЕ ЯСЕН ПРОИЗХОД GTI3
Здравейте, колеги. Под предната броня, точно под фара за мъгла ми виси жичка с няква букса, като онази за крушката на фара за мъгла. Всичк светлини ми светят и така и не можах да намеря за къде е. Някой може ли да даде предложение? Мерси

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Нямаш грижи. Той е в Ягодово. Мн сори, но му забравих името. Тела е 0897 75 87 33. Два пъти съм ходил и съм мн доволен - преди около 6-7 месеца ми боядиса задния капак и засега не е мръднал, цветовете си съвпаднаха..... Нямам забележки, мн се постара и двата пъти. Нямам снимки да кача, но е идеална. Отивай, мисла, че ще останеш доволен.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:датчик външна темп.
Да.Точно това и аз мисля че е.Апропо Васко да те питам Аз такова нещо нямам!Откъде мога да взема ток за да го монтирам.Проследявах сички снопове кабели и не мога и не мога да открия къде аджеба е тоя за датчика.А ми бъзика Ауто-то на климата и ме дразни адски много.
А колегата ако снима откъде идва тоя кабел ще съм му задължен....
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:vaskoto1 написа:датчик външна темп.
Да.Точно това и аз мисля че е.Апропо Васко да те питам Аз такова нещо нямам!Откъде мога да взема ток за да го монтирам.Проследявах сички снопове кабели и не мога и не мога да открия къде аджеба е тоя за датчика.А ми бъзика Ауто-то на климата и ме дразни адски много.
А колегата ако снима откъде идва тоя кабел ще съм му задължен....
ще ти направя една снимчица утре
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”