Преди два дни влязох в един ляв завой с десните врата напред , 10лв. ми стуваше удоволствието . Сякаш от храстите изкочиха . Проблемът беше че съм завил баз да спра на знак стоп , другото нямаше как да го констатират и докажат
DragoGT написа:ти па каква е тая новина от няколко години е така...
Е да ама преди не можеха да ти напишат акт,а само да извикат КАТ при констатирано нарушение,което според мен ставаше много рядко,а сега могат да те санкционират Иначе,че си ни цакат- цакат си ни.
Нищо не се променя преди като те хванат просто викат кат да ти напише акта а сега ще могат и те, а пък те радари и дрегери немат така че поне за това може да се рамзине. а това охранителна полиция да спира за проверка го има отдавна преди глобяваха само за нередовни документи сега ще могат и по ЗДП - закон за движение по пътищатата. сопоко нищо не е станало
По закон ако направиш някакво нарушение но не те спрат в момента, може да ти пишат акт до 3 месеца след като си извършил нарушението, НО ако си признаеш Направиш ли се, че не си ги видял и номера мине за момента, после ако си отричаш нищо не могат да ти направят. НЕ СИ ПРИЗНАВАЙТЕ, да са ви хванали на момента
One написа:ехехехехе сигур са заплашили със стачка, че са им малко парите и така им дават да си докарват допълнителен доход скапана държава- жалка и мизерна