Проблем с Полото-тресе странно
Да,тампоните са наред.Бяха ми казали ,че може да е от дюзите ама го проверих това и не е от тях.Също не става въпрос за криви дискове,защото говориме за спряло положение на колата.Когато е в движение не тресе,но когато спра-ужас-направо не се седи вътре.Даже не чувам музиката ако е малко повече намалена!За сега проблема май остава в сервото на спичачките ама още нямам време да го проверя и това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- iavor84
- Автомобил: VW BORA VW POLO
- Двигател: AJM 2000 AEF 1997
- Контакти:
playboy_usa ти от кое болтче си си вдигнал оборотите толкова много?може проблема с горенето да е от това че си навил много малкото болтче и вкарва мн нафта апък то извинградско това не оказва влияние.моята е на малко по 1000 оборота и няма проблем с горенето
извинявам се на автора че не е по темата
за вибрациите нямам идея.аз съм без АБС и нямам проблем освен ако не сваля оборотите на 800

за вибрациите нямам идея.аз съм без АБС и нямам проблем освен ако не сваля оборотите на 800
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами днес видях че има 2 опции за сваляне на оборотите ,едната е от това място кадето се вкарва марку4ето за предварението а ,другото е за това за жилото на газста.аз барах това за предварението, да не сам объркаiavor84 написа:playboy_usa ти от кое болтче си си вдигнал оборотите толкова много?може проблема с горенето да е от това че си навил много малкото болтче и вкарва мн нафта апък то извинградско това не оказва влияние.моята е на малко по 1000 оборота и няма проблем с горенето
извинявам се на автора че не е по темата
л
- iavor84
- Автомобил: VW BORA VW POLO
- Двигател: AJM 2000 AEF 1997
- Контакти:
ами ако си навил мн това малкото за предварението вкарва мн нафта и вдига оборотите но и разхода,тр да е баланс между двете на газта и това малкото,но ако затвори6 мн нафтата няма да върви и прекъсва на високи обороти,аз съм го дал в поло жение да не прекъсва и след това вдигам от газта
надявам се да стане, успех
надявам се да стане, успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”