архив "Клубни лайстни за номера"
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]Rabbit_TDI написа:Tomcat написа:ами от никой, някой трябва да ги поръча, а това си струва пари. шефчетата на клуба трябва да се намесят според мен.
Тука май им викат модератори
знам как им викат, ама се чудя кога ще обърнат внимание на нещо различно от заключването на теми
ПС: знам че сте заети момчета, но това не пречи човек да се позаяжда малко

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:принципно може, но се прави уникален иснструмент който струва около 1000 лева. май няма да стане
Да колега, прав си! Преди малко се свързах с човека, който прави тези на Мегатрон! Каза ми, че изработката на матрицата е 800-900лв. и после себестойността на една лайсна излиза 2лв. за минимум 500бр. Предложи ми и нещо друго. Със сребърни букви да е надписа, но да не са релефни. Каза, че в момента изработвал такива за някаква фирма, и до няколко дни щял да ми звънне да ми ги покаже.
Да направим някаква организация!
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]4oroi4o написа:Tomcat написа:принципно може, но се прави уникален иснструмент който струва около 1000 лева. май няма да стане
Да колега, прав си! Преди малко се свързах с човека, който прави тези на Мегатрон! Каза ми, че изработката на матрицата е 800-900лв. и после себестойността на една лайсна излиза 2лв. за минимум 500бр. Предложи ми и нещо друго. Със сребърни букви да е надписа, но да не са релефни. Каза, че в момента изработвал такива за някаква фирма, и до няколко дни щял да ми звънне да ми ги покаже.
Да направим някаква организация!
говорим с един и същи човек

трябват ни към 200 лева, реално. мисля ще 100 бройки ще стигнат. но някой трябва да ги даде[/list]