Абе справя се горе-долу,ама това когато си кара пежото /306 бензин/ като се качи на печката ако е градско ме заболява сърцето и гледам да го избягвам-не може да свикне от бензин на дизел
Милослав написа: Ама аз обичам да карам и гледам аз да си шофирам
дори като бегаме некаде на кръчма аз не пия,но никои не ми кара колата,най-малко некое девоиче ихихиих само на полигони и тем подобни места където не може да убие никои
При нас историята беше следната:
Събота - сбор, аз карам и пия лимонадки!
На другия ден (неделя) пак сбор и аз отново пия лЕмонадки!
На другия ден (понеделник) в 10.00ч жена ми започва кормуването! Вече да - вози ме, давам и да кара и съм доволен!!!
на мен ми дават понякога, засега не много често, предимно извънградско и магистрално и от време на време се налага да ми казват кога и как да сменям предавките но както казва половинката - когато аз карам, всъщност караме двамата
titon написа:на мен ми дават понякога, засега не много често, предимно извънградско и магистрално и от време на време се налага да ми казват кога и как да сменям предавките но както казва половинката - когато аз карам, всъщност караме двамата
Давам на моята жена от време на време да кара ама другата кола че тази ако я удари ще ме е яд мнооооооого.иначе се справя добре на пътя.С малко притеснения ама ще се научи.
Друг да ми кара колата-само ако я приватизира.
За сега половинката нее лицензирана за потенциален убиец по пътищата,ако има желание-ша и дам З.А.З.-ката...