TV в колата
TV в колата
мисля да слагам ТВ в колата и въпроса ми е някои знае ли каде монтират ТВ и евентуално колко пари ще ми вземат за монтаж? Търсих в търсачката насам-натам и не намерих инфо 

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
какво ТВ?? и то към него няма ли планки с които да се захваща и п принцип в всеки сервиз където слагат кастофони (цд-та и мпр-ки ) могат да ти го монтират но ще се разочаоваш ако го ползваш само като ТВ трябва и отделна ТВ антена да слагаш като качествените започват от 80-100 кинта ... заслужава ли си за БНТ, БТВ, НоваТВ и там коя още беше ЕФИРНА тв да дадеш толкова кинти .. ама успех 

B_O_S_S_S написа:какво ТВ?? и то към него няма ли планки с които да се захваща и п принцип в всеки сервиз където слагат кастофони (цд-та и мпр-ки ) могат да ти го монтират но ще се разочаоваш ако го ползваш само като ТВ трябва и отделна ТВ антена да слагаш като качествените започват от 80-100 кинта ... заслужава ли си за БНТ, БТВ, НоваТВ и там коя още беше ЕФИРНА тв да дадеш толкова кинти .. ама успех
за какво се слага допълнителна като си има в ТВ-то?
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А за DVD замислял ли си се защото ако е да може да си вземеш TVтунерG_G_ написа:CRX Racing написа:Дори с допълнителна антента, картината е пълна бозаПреди имахме в служебната кола с такава антена и картината си беше отврат
Това са пари на вятъра
маи няма да се слага ТВ,едно полужително мнение не видях
sashobas написа:А за DVD замислял ли си се защото ако е да може да си вземеш TVтунерG_G_ написа:CRX Racing написа:Дори с допълнителна антента, картината е пълна бозаПреди имахме в служебната кола с такава антена и картината си беше отврат
Това са пари на вятъра
маи няма да се слага ТВ,едно полужително мнение не видях
сега вече се замислям за ДВД
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-добре си купи едно двд , с motion display примерно и си готов само дето тази телевизия няма да я ползваш , аз съм с такова на НЕО ... модела е CMC 3000TV и да ти кажа тв-то не съм го ползвал никога купих си няква пародия на антена с някви преходници ... хваща горе долу ама аз в къщи не гледам тв пък камо ли в колата .. ползвам дисплея само за клипове 

B_O_S_S_S написа:най-добре си купи едно двд , с motion display примерно и си готов само дето тази телевизия няма да я ползваш , аз съм с такова на НЕО ... модела е CMC 3000TV и да ти кажа тв-то не съм го ползвал никога купих си няква пародия на антена с някви преходници ... хваща горе долу ама аз в къщи не гледам тв пък камо ли в колата .. ползвам дисплея само за клипове
И какво ти е впечатлението от марката Neo?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”