Търся масло
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Търся масло
От къде да намеря хубаво масло за пасата, защото някак си не ми се дават 100 лева отново за кастрол. Какво масло ползвате вие и кое е най-подходящо за мен. Passat 1.9 TDI 98'
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Мотул е много добро за целта (аз само с такова карам).
Има един магазин,в който нещата са свестни и аз само оттам си купувам масла и т.н.
За 5л предлагат цена 54.00лв (4100 Power 15W50).
Намира се на следното място :
като караш по Сливница в посока Люлин на пресечката с Константин Величков влизаш в локалното (успоредно е на Сливница и започва от светофара).Караш все в него и стигаш един светофар...подминаваш го и караш пак само направо.Оглеждаш се вдясно има блок и няколко магазина (има реклами на масла,пише Лагери на един съседен).Няма как да го подминеш.Вратата му е по едни стълбички вдясно.....имат доста неща и според мен не са никак лоши и цените.
Успех!
Има един магазин,в който нещата са свестни и аз само оттам си купувам масла и т.н.
За 5л предлагат цена 54.00лв (4100 Power 15W50).
Намира се на следното място :
като караш по Сливница в посока Люлин на пресечката с Константин Величков влизаш в локалното (успоредно е на Сливница и започва от светофара).Караш все в него и стигаш един светофар...подминаваш го и караш пак само направо.Оглеждаш се вдясно има блок и няколко магазина (има реклами на масла,пише Лагери на един съседен).Няма как да го подминеш.Вратата му е по едни стълбички вдясно.....имат доста неща и според мен не са никак лоши и цените.
Успех!
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Ми принципно ми го доставят или директно от представителството или от Германия ми го карат. А по принцип как разбирате дали не е ментеливо, нещо по опаковката?
Последна промяна от shotoman на Чет 31 май 2007 19:32, променено общо 1 път.
- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
shotoman написа:а какво ви е мнението за Castrol GTD Magnateck 10W-40
В момента съм с такова перфектно е .В Пловдив го взех за 72 лв с отстъпка и маслен филтър преди 4 седмици.Иначе струва 80 лв тубата.Само да ти кажа не се ебавай с маслото а слагай хубаво да ни страдаш.Едва ли е проблем ако караш кола за 10-15000 лв 20 или 40 лв. разлика в цената на маслото.Но все пак ти си знаеш просто изказвам мнение.