Пасат Б2-Какъв ДВГ мога да му инплантирам?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Чет 31 май 2007 16:54

Скромно е но ще приключим темата с имплантацията, с повечко търсене ще го намериш, не се и съмнявам , а монтажа е елементарен
това е: http://www.dvigateli.hit.bg/new_page_9.htm

Извини ме ако не съм разбрал но чувствам някаква неприазън от твоя страна към моята тема(поне според прочетените ти коментари) ...завърших във Хенри Форд (Вилхемпик по старо му) Двигатели с вътрешно горене (Автомобили и кари) и съм достатъчно наясно с тез неща които ми пускаш да чета.Не мога обаче да знам всяка кола как точно й е захванат двигателя и т.н. за това питам кое пасва на моята най-добре за да си го сменя вазможно най-лесно и да е нещо по-мощтно че моя хем е слаб за купето хем не ми се ремонтира,а скоро и ремонт ще иска.Мисля че ме разбираш какво имам впредвит.Просто питам хората да ме упътят за да не се лутам дълго врене във разучаване.
Ако аз не съм те разбал се извинявам и моля да ме извиниш.

Потребителски аватар
bonano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonano » Чет 31 май 2007 19:34

Първото ми образование е инж. конструктор ДВГ......ТЕМАТА КОЯТО СЪМ ТИ ПУСНАЛ Е МАЛКО ПОДВЕЖДАЩА, да , но като я поразгледаш по задълбочено ще откриеш доста полезни неща.
едно от което е http://www.dvigateli.hit.bg/new_page_12.htm

Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Чет 31 май 2007 20:16

неотричам че има много полезни неща...току що изчетох всичко там,но тез неща съм ги чел доста и от любопитство и в училище и защото са ми трябвали...но иначе е полезно признавам.

Върни се в “Passat”