Как се стига по-лесно до ст.Локомотив в Надежда
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как се стига по-лесно до ст.Локомотив в Надежда
Колеги, кажете от къде е по-добре да се мине за стадион Локомотив като идвам от Пловдив. През града ли да минавам или по околовръстното? Къде ще е по-малко натоварено като се има предвид, че ще е понеделник към 15-16 часа?
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега!
Карай по Цариградско,после мини покрай Софийския университет..от там мини през паметника Левски,карай надолу до кръговото и тръгни по посока Орландовци...след като стигнеш Централните гробища завий наляво и карай напред до надлез Надежда (Триъгълника)...там има отбивка за Илиенци и излизаш на стадиона
Ако някой знае др път да пише,че аз не обикалям София толкова много
Карай по Цариградско,после мини покрай Софийския университет..от там мини през паметника Левски,карай надолу до кръговото и тръгни по посока Орландовци...след като стигнеш Централните гробища завий наляво и карай напред до надлез Надежда (Триъгълника)...там има отбивка за Илиенци и излизаш на стадиона

Ако някой знае др път да пише,че аз не обикалям София толкова много

- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Бих те посъветвал да минеш по големите булеварди, околовръстното е АД.... Погледни маршрута в bgmaps.com :
1. Влизаш по Цариградско Шосе
2. Караш, подминаваш х-л Плиска, след което завиваш в дясно (не в тунела, след това) по Бул.Яворов
3. Оттам все направо и все направо, бул. Данаил Николаев
4. По-нататък булеварда се казва Сливница, минаваш кръговото на Сточна Гара
5. Минаваш първия светофар и на следващия си в дясно - по бул. Мария Луиза
6. след 3 светофара си на 4-ти - там в дясно по бул. Рожен. Горе на надлеза не минавай, мини отдолу (след десния завой дръж по-в ляво)
7. Мисля, че до стадиона на Локо-то са около 3 светофара, ще го видиш отляво, веднага след него е китайския/турски/цигански пазар Илиянци
Успех
1. Влизаш по Цариградско Шосе
2. Караш, подминаваш х-л Плиска, след което завиваш в дясно (не в тунела, след това) по Бул.Яворов
3. Оттам все направо и все направо, бул. Данаил Николаев
4. По-нататък булеварда се казва Сливница, минаваш кръговото на Сточна Гара
5. Минаваш първия светофар и на следващия си в дясно - по бул. Мария Луиза
6. след 3 светофара си на 4-ти - там в дясно по бул. Рожен. Горе на надлеза не минавай, мини отдолу (след десния завой дръж по-в ляво)
7. Мисля, че до стадиона на Локо-то са около 3 светофара, ще го видиш отляво, веднага след него е китайския/турски/цигански пазар Илиянци

Успех

Последна промяна от galaboff на Чет 31 май 2007 22:23, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
От Цариградско на дясно към летището по бул. Брюксел. (естакадата).
Като свърши естакадата, на светофара в ляво и през циганската махала до Ботевградско шосе. От там по Ботевградско посока центъра до кръговото на Сточна гара.
От там по бул. Сливница до бул. Мария Луиза в дясно. В края на Мария Луиза (след гарата) продължаваш по бул. Рожен и си там.
Ползвай bgmaps.com
Като свърши естакадата, на светофара в ляво и през циганската махала до Ботевградско шосе. От там по Ботевградско посока центъра до кръговото на Сточна гара.
От там по бул. Сливница до бул. Мария Луиза в дясно. В края на Мария Луиза (след гарата) продължаваш по бул. Рожен и си там.
Ползвай bgmaps.com
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Printmaster написа:Благодаря ти, но аз по принцип знам как да стигна и от двете места. Исках да попитам от къде е по-подходящо да се мине за да избегна задръстванията доколкото е възможно. Горе-долу познавам София тъй като съм живял там 5 години, но беше отдавна.
Ами щом ти е познато ти препоръчвам същия маршрут, който съм описал по-горе, но пресичаш след циганската махала до бул. Владимир Вазов (не тръгваш по ботевградско). От там по Резбарска, Първа българска армия, бул 202 и в дясно по бул. Рожен.
така няма никакво задръстване

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
wili98 написа:ти на концерта ли отиваш?
Щото ако не.. отложи за по-рано..
ако да.. остави колата нейде, и хвани такси..
ако ли не щешш..
От Пловдив цепиш все направо..
после на орлов мост цепиш надясно..
и така до централна гара..
и от там питаш
wili, баце, човека пита как да не минава през задръствания. А не как да стигне.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Printmaster написа:@VW-fenka Благодаря ти, но аз по принцип знам как да стигна и от двете места. Исках да попитам от къде е по-подходящо да се мине за да избегна задръстванията доколкото е възможно. Горе-долу познавам София тъй като съм живял там 5 години, но беше отдавна.

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ааа такава ли е хавата..
скив ся..
шреш през околомръсното, в дясно...
после влизаш за към Хаджи димитър..
от Джими Хитър, минаваш по един път дето не го знам как се казва успореден на Сливница, но от северната страна на ЦГ.. от там през индустриалната зона, халдилното завод, и се паркирваш на 200-300 мтр от стадиона
бегай в бгмапс
даже имаше некъф паркинг там нейде...
скив ся..
от Джими Хитър, минаваш по един път дето не го знам как се казва успореден на Сливница, но от северната страна на ЦГ.. от там през индустриалната зона, халдилното завод, и се паркирваш на 200-300 мтр от стадиона

бегай в бгмапс

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
wili98 написа:ааа такава ли е хавата..
скив ся..
бегай в бгмапс
Да и така може. Значи:
Пловдив - Магистралата - Цариградско - (десен по) Околомръсното (ляв по) Ботевградско -(десен по) Вл. Вазов - (десен по) Резбарска - (десен по) Първа БГ армия - (ляв по) Малашевска - (десен по) бул 202 (покрай гробищата) - (десен по) бул. Рожен.
Тва е най-бързия и удобен път.
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
wili98 написа:Влад не го вкарвай по Рожен.. покрай концерта ще е затворен, и ще бубоняса...
или ще е пристигнал рано, и ще си намери супер място за паркиране, и после на излизане ще е греда.. не мож се прибере до 3 посред нощите..
нека се вкара и остане в индустриалната част... по от към Х.димитър на Рожен...
тва е пътя дето съм го написал. До бул Рожен няма откъде да стигне освен през кръговото на Надежда. А бул 202 отива точно там. Сега незнам дали неможе да се пресече линията някъде около гара София север...

Абе Wili, виж бгмапс деба!