TV в колата

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 01 юни 2007 11:27

G_G_ написа:
nero написа:
G_G_ написа:И какво ти е впечатлението от марката Neo?

моето е лошо. според мен по-добре нещо марково и малко по-скъпичко, от колкото нещо куче-марка и после да съжалявам, че съм си дал парите напразно.

притежавал ли си някъкав уред с тази марка ? :roll:

през мен мина един цд плеар за кола, само за проба и след час вече беше извън колата. също така и едно двд за вкъщи което още се ремонтира в сервиза им (близо година).

G_G_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G_G_ » Пет 01 юни 2007 11:39

nero написа:
G_G_ написа:
nero написа:
G_G_ написа:И какво ти е впечатлението от марката Neo?

моето е лошо. според мен по-добре нещо марково и малко по-скъпичко, от колкото нещо куче-марка и после да съжалявам, че съм си дал парите напразно.

притежавал ли си някъкав уред с тази марка ? :roll:

през мен мина един цд плеар за кола, само за проба и след час вече беше извън колата. също така и едно двд за вкъщи което още се ремонтира в сервиза им (близо година).

аха ясно!Взех под внимание този въпрос към теб ,защото до преди малко четах няколко мнения за моделите CMC 3000TV и CMC 3600TV {които са еднотипни,разлика е в размера на дисплея и външния вид}не тук във форума и устанах с различно мнение спрямо теб. Но това са само мнения,така че...

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 01 юни 2007 12:28

малко пояснения за тези които не знаят НЯМА производител НЕО. NEO е търговска марка (изцяло) т.е. някой е решил (собствениците на техномаркет) да зарибят с по-евтина техника .. влизат при управителите да речем на ..."сони" (казвам примерно, незнам точно кой е оригинала на НЕО) и се договарят "сони" да правят техника по-нисък клас на по-ниска цена и да ги продават на Техномаркет като последните си слагат тяхна марка ... така ... колкото до мойте впечатления от марката НЕО.. доста съм доволен т.е имам ТВ в къщи, 2 ДВД-та (пак в къщи) и ДВД-то в колата ми е НЕО до тук само с ДВДто в колата лек дефект даде но го отстраниха за отрицателно време (дефекта беше че не винаги си вадеше дисплея) , а колкото до другите неща .... все още никаквъ кахъри вече 2 години така че аз съм доволен от цена/качество/издръжливост

G_G_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G_G_ » Пет 01 юни 2007 13:19

B_O_S_S_S написа:малко пояснения за тези които не знаят НЯМА производител НЕО. NEO е търговска марка (изцяло) т.е. някой е решил (собствениците на техномаркет) да зарибят с по-евтина техника .. влизат при управителите да речем на ..."сони" (казвам примерно, незнам точно кой е оригинала на НЕО) и се договарят "сони" да правят техника по-нисък клас на по-ниска цена и да ги продават на Техномаркет като последните си слагат тяхна марка ... така ... колкото до мойте впечатления от марката НЕО.. доста съм доволен т.е имам ТВ в къщи, 2 ДВД-та (пак в къщи) и ДВД-то в колата ми е НЕО до тук само с ДВДто в колата лек дефект даде но го отстраниха за отрицателно време (дефекта беше че не винаги си вадеше дисплея) , а колкото до другите неща .... все още никаквъ кахъри вече 2 години така че аз съм доволен от цена/качество/издръжливост

доста полезно инфо!

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 01 юни 2007 13:50

С една "малка" поправка - дори и да видите вътре в тази "техника" /не говоря само за НЕО, Санг, Елит, Телетек - имя им - легион!/ компонент, който е произведен от голяма фирма, това не означава, че тази фирма има нещо общо с готовото изделие! Сони /и не само/ продават чипове, батерий, ССД матрици, дисплеи и т.н. на всеки, който иска да си купи. Компонентите, които китаеца не успее /или не е рентабилно/ да копира и произведе сам /мн. са му сложни/, си ги купува /често - партиди с леки отклонения в характеристиките - 2-ро качество/ от големите в бранша - Сони, Филипс, Мацушита, Шарп, Саньо и т.н., от Самсунг и LG... Избора, предлаган под най-различни имена /каквото си поръчаш!/ от китайците е огромен в целия диапазон от бяла и черна техника. Има и по-качествени изделия - на съответната цена, но да попаднеш на такова в БГ е по-скоро изключение. Всеки, който е поглеждал вътре за ремонт /или опит за ремонт/ подобна "техника" се ужасява, а най-лошото е, че и големите фирми се огъват и особено за пазари като нашия голямото име и високата цена вече не са гаранция за качество... :cry: Големите имена си построиха свои мощности в Китай /естествено/, но за пазари като нашия поръчват и изделия на същите "производители", бълващи ПанасоАник, Сонаши, Санюо, Санг, Елит и т.н. - сещате се - и Нео... :cry:

Да не говорим, че някои големи имена просто не издържаха и вече са откровено в ниския клас - Акай, Тошиба, Грундиг, Шнайдер, Томсон, Кроун и Деу дори слязоха още по-надолу /ако има накъде.../ и т.н., говорим за потребителската електроника на нашия пазар, има места и сфери /лаптопи и офистехника Тошиба, например!/, в които не е така... От техниката на Филипс /примерно/ напоследък стават за нещо само ексклузивните и мн. скъпи неща, при това - не всичко, а ширпотребата им слезе /дори и ценово - почти/ до нивото на фирмите, които някога пазаруваха компоненти от тази марка... Нещо повече - мощностите на тези фирми вече произвеждат изделия с марка Филипс за нашите пазари... Писал съм го и преди - вземете едно дистанционно /Беко примерно/ и проверете в един хипермаркет колко и какви телевизори ще "подкарате"...

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 01 юни 2007 14:41

няма такава фирма КРОУН (Crown) това е търговската марка за техника на верига магазини Зора... преди 20 години собствениците на сегашната верига магазини Зора водят преговори с Филипс (Philips) и се договарят за същото което в предния пост обясних, от тези които знам са:

Crown - Верига магазини "Зора"
Neo, Elite - Техномаркет "Европа "
Sonashi - МЕТРО кеш & кери
забравих как беше - Технополис ....

така че всичко е до късмет стискаш очи и се хвърляш и се надяваш да не паднеш на твърдо

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 01 юни 2007 15:04

Колега B_O_S_S_S, напълно съм съгласен, но баща ми и досега слуша радио с един двукасетъчен Кроун, закупен лично от него в средата на 80-те г.г. от Франция за равностойността на ок. 200 УС долара... Тежък, солиден, изработен мн. качествено от свестни материали, отделящи се двулентови тонколонки от талашит, 8 ома, 40 вата пик, 3-лентов екв., вход AUX и т.н... Отварял съм го само веднъж - за смяна на ремъци /сигурно пак са изгнили... :) / - всички неща вътре - от механиката и моторчетата /Митсуми май бяха/, до последния електролитен кондензатор са прилично маркови. Сглобен е в Малайзия и дори по сегашните стандарти свири мн. качествено /особено за класа и размерите си/, и е доста мощен /особено за размерите си/... :) "Гофрите" на говорителите му /Саньо/ не са мръднали, което е повече от невероятно за мен, макар, че незнам сега ако ги "пришпоря" здраво дали ще устискат, без да се "усмихнат"... Що купони, хижи, екскурзий и рожденни дни е изкарал - само той си знае...

П.П. Дали Санг не беше любимото "куче" на Технополис? Май се поотплеснах... :)

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Пет 01 юни 2007 19:36

Абе в Технополиса доста често виждам една марак TAURAS/да не е тя тяхната марка/

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Съб 02 юни 2007 9:44

Таурус гледам, че предлагат повече дребна домакинска техника - сокоизстисквачки, ютий, прахосмукачки, фритюрници, пасатори и т.н., което е съвсем в страни от темата... :) Марката май си е испанска, но кое къде го правят и дали уредите са качествени и си струват парите - не знам...

Потребителски аватар
patzo_sl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patzo_sl » Пет 08 юни 2007 23:22

пи4 ако иска6 само да го гледа6 без да тарси6 ка4ество на звука да.Но ако някои ден решиш да слага6 и ка4есвена музика не раз4итаи на cdто.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 10 юни 2007 20:37

G_G_- Колега, вземи си един качествен DVD плеър и монитор и се радвай на живота.
Имах Елит DVD и монитор, монитора изгоря (ама тука аз съм си виновен) а плеъра взе да се блъска и той у стената.

G_G_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G_G_ » Вто 19 юни 2007 11:26

madcap написа:G_G_- Колега, вземи си един качествен DVD плеър и монитор и се радвай на живота.
Имах Елит DVD и монитор, монитора изгоря (ама тука аз съм си виновен) а плеъра взе да се блъска и той у стената.

:да:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 20 юни 2007 1:17

Или па ако намериш нещо втора ръка марково, па мо еи некой приятел дет 'оди по чужбинско да ти намери :wink:

G_G_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G_G_ » Сря 20 юни 2007 11:07

madcap написа:Или па ако намериш нещо втора ръка марково, па мо еи некой приятел дет 'оди по чужбинско да ти намери :wink:

Никога втора ръка :!: Новото си е ново,марковото си е марково така,че... :wink:

Потребителски аватар
Smoocki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Smoocki » Нед 08 юли 2007 12:18

G_G_ написа:
madcap написа:Или па ако намериш нещо втора ръка марково, па мо еи некой приятел дет 'оди по чужбинско да ти намери :wink:

Никога втора ръка :!: Новото си е ново,марковото си е марково така,че... :wink:

Така че Жорка си приготви една хилядарка за след морето и слагай едно Алпинче и да не му мислиш ...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”