Няма части за по 13-14 лв
Положение на гумите?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Даскале така както го пишеш май направо сменяй колата че ако почнеш да сменяш всичко което са ти казали![]()
![]()
[/list]
Това му го бях писал преди година и нещо, ма не ми повярва ....
Сега сериозно -> Даскале отиди и в друг сервиз за сверка,много неща ми се струва са ти казали. Ако е вярно, значи колата ти е доста неподдържана.
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
Даскале, не се занимавай с глупостти - да я вдигаш само гледаш и нищо не виждаш и най лошото нищо не можеш да направиш. Яденето не гумите от вуншната страна може да е освен това което си нарисувал и много прибрана предница - гумите трябва да се така като гледаш колата отпред
/ \
| |
и така отзад - това дето ти го нарисувах е изглед отгоре - при нарушаване на някой от тези ъгли яде гуми
/ \
| |
и така отзад - това дето ти го нарисувах е изглед отгоре - при нарушаване на някой от тези ъгли яде гуми
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа: Даскале отиди и в друг сервиз за сверка,много неща ми се струва са ти казали. Ако е вярно, значи колата ти е доста неподдържана.
Ами те не са сменявани никога и колата не е спирана въобще,все пак това са 15 години
Казаха ми за тампоните на макферсоните по 25 лв единия и за работа 30 лв и сле тва реглаж 20 (с лазер некъв) та общо 100 лв
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти се шегуваш.......има няма 20 дена сменях тампоните на амортисиорите отпред 27 лв. май бяха двата ,има една тема където обяснявах колко струват и как се сменят......бързам в момента и немога да я търся сега.....немски с гаранция ....За 50 лв..........от мен тампоните и труда ,даже и почерпка ще има.........и ще се запознаем и мохабет ще направим в неделя .....ако дойдеш до Пловдив
Намерих я темата само не съм написал цената ,но не са лемфордер или там както се пише но продавача каза че тези които ми даде са по добри а той ми е познат....аз се грижа за магазина му когато той приключи работа и няма начин да ме будалка тези цени са без отстъпка и са за качествени тампони....така че цената която си написал 80 лв. ти предлагам следното .......слагаш 30 лв. бензин,идваш до Пловдив......даваш ми 50 лв.аз купувам тампоните и ти ги сменям за около час и с останалото правим в двора на поляната барбекю.....само казваш коя неделя.....сериозен съм....

Намерих я темата само не съм написал цената ,но не са лемфордер или там както се пише но продавача каза че тези които ми даде са по добри а той ми е познат....аз се грижа за магазина му когато той приключи работа и няма начин да ме будалка тези цени са без отстъпка и са за качествени тампони....така че цената която си написал 80 лв. ти предлагам следното .......слагаш 30 лв. бензин,идваш до Пловдив......даваш ми 50 лв.аз купувам тампоните и ти ги сменям за около час и с останалото правим в двора на поляната барбекю.....само казваш коя неделя.....сериозен съм....

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Христо Ботев 89- или 99 ....магазина от лявата страна на тунелчето авточасти Къев .....това са със лагерчето в тампона вътре....
Последна промяна от Ronin на Съб 02 юни 2007 18:36, променено общо 1 път.
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Ronin написа:Христо Ботев 89- или 99 ....магазина от лявата страна на тунелчето авточасти Къев .....
Хмм,ще го преслушам.
На Христо Ботев са ми предлагали "оригинални" тампони по 13 лв,много хубави
То и аз съм малко в този бизнес,та малко от малко поназнайвам
реалната цена на много от частите е доста ниска,ама клиента и той е човек - плаща си.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”