Тръгване за Събора на 09.06.2007 08:00 ЛукОйл
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
sashobas написа:А аз имам желание да дойда на събора но незнам каде се намира Калояново![]()
![]()
.От каде трябва да мина през Пловдив или Карлово?Става въпрос от Търговище.
И от двете става, но според мен по-добре от Пловдив. с. Калояново е на 4 км от пътя Пловдив - Карлово, разклона е на 35 км от Карлово и на 13 км от магистралата.
Т.е. маршрут Търговище - Омуртаг - Котел - Петолъчката - Сливен - Нова Загора - Стара Загора - Пловдив (разклона) - Калояново; Total - 310 км.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси Гриша и си измисли наказание за това че няма да дойдеш на събора.gr_kanev написа:sashobas написа:А аз имам желание да дойда на събора но незнам каде се намира Калояново![]()
![]()
.От каде трябва да мина през Пловдив или Карлово?Става въпрос от Търговище.
И от двете става, но според мен по-добре от Пловдив. с. Калояново е на 4 км от пътя Пловдив - Карлово, разклона е на 35 км от Карлово и на 13 км от магистралата.
Т.е. маршрут Търговище - Омуртаг - Котел - Петолъчката - Сливен - Нова Загора - Стара Загора - Пловдив (разклона) - Калояново; Total - 310 км.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:баце и ти ще ни липсваш много
brabus написа:CellNet ™ написа:Още малко ми трябва и ще се разплача от яд, че няма да съм с Вас като знам какви хубави спомени имам![]()
![]()
А аз кого ще снимам в Пловдив!?![]()
П.П.Върни се, Янко! Мани ги тия Skyline-и ... върни се!
golfer написа:CellNet ™ написа:![]()
![]()
на кой да дам тази година стикер за събора с N:1 ?![]()
събирай сила ще има още ....
Бате Бо, няма такава носталгия, като си бях в БГ исках да се махна бързо а сега като ми залипсвахте
всички приятели с които си прекарвахме едни страхотни срещи и купони - надявам се си спомняте как не пропусках среща
- всеки различен ден от седмицата в различен квартал на София с страхотни колеги и приятели, направо нямам думи,
вярно е че и тук имам познати но не са като нас българите - топли хора, може да спорим и да си говорим различни неща
но истината е че винаги ще се съберем на маса и ще си правим страхотният купон

но съм сигурен и убеден в едно - че ще направите един страхотен събор който ще остави своята индивидуална следа
в историята на Българския Фолксваген Клуб.
П.С. Направете много снимки моля, за да усетим и ние малка част от удоволствието което ще изпитате