Това фейкове ли са?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Това фейкове ли са?

Мнениеот Muncho » Пет 01 юни 2007 10:56

Вижте какво има във вчерашните фишки :shock
http://fishki.net/comment.php?id=21722

ето и малко снимки от там:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Пише че това е изпитателна устонавка на Никола Тесла, мисля че няма нужда да се казва кой е той.
Защо да са фейкове? Защото от всичко което съм чел за него знам че лабораторията му е разрушена ( върти ми се нещо като пожар и по-късно и досъбаряне ).
Снимките изглеждат като излезли от Стар Трек.. и ако са истински и наистина съоръжанията датират от времето на Тесла просто не мога да си представя какви ли още неща има за които дори и не подозираме.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 01 юни 2007 11:04

дада баница...
тесла е живял и работил през 18хх година. ама никак не мое да ми се повярва че никой до ден днешен не е чувал за такива негови установки... да не говориме колко лъскави изглеждат... :?: :!:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 01 юни 2007 11:09

има и път наоколо
пък да не е чувал никой досега :roll:
ел. ток ли правят

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 01 юни 2007 11:12

Какво е фейкове :oops:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 01 юни 2007 11:12

честно да си кажа не ми прилича на нещо невъзможно...мернах го вчера, но не разбрах за какво става дума...смисъл има ли да са фейк? някак не ми прилича на работа с lightwave, 3ds или нещо от тоя сорт....

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 01 юни 2007 11:17

През 1933 приключва проект по поръчка на Дженеръл Мотърс и Дженеръл Електрикс за електрически автомобил, захранван по въздуха. Има 7 свидетели на тестовете, при които автомобилът се е движил с максимална скорост от 140км/ч. Един от свидетелите е бил Марк Твен, който е добър личен приятел на Тесла. Най-вероятно автомобилът е приютен в сейфовете на двете компании до момент, в който бензинът няма да е нужен......

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BB%D0%B0 :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 01 юни 2007 11:33

If anyone can drawn the power where do I put the meter ?

До колкото съм чел става въпрос за Вандерклиф тауър която е можела да произвежда електричество за цялата планета.. бая е засекретен след това

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 01 юни 2007 11:34

айде раздуйте де
стана ми интересно

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 01 юни 2007 11:37

Да-ам.. явно горните снимки нямат нищо общо с проектите на Тесла ( може и да има , но това просто не е неговият комплекс). Ето какво намерих в коментарите към линка във фишките

ВНИМАНИЕ!ОТВЕЧУ НА ВСЕ ВОПРОСЫ СРАЗУ!!!Это устройство не имет никакого отнощения к Тесле(возможно тока некоторые)!Это огромный генератор Маркса. Находяться эти установки скорее всего в городе Истра-2 в помосковье(ВЭИ) или на территории СИБНИИ. В описании поста ошибка: не 10 тыс вольт и 100 млн ампер, а наоборот 100 млн вольт и 10 тыс ампер. Огромная башня эта сам генератор маркса. Космического вида трубы и шары используются для изменение конфигурации высоковольтного поля, чтобы не было коронного разряда(и других тоже) и не было утечек. Буду крайне признателен если подскажите точное место рапсположение объекта, т.к. я занимаюсь физикой высоких напряжений уже давольно давно и мне будет очень инетересно поглядеть самому. Если сможете отзовитесь! Моё мыло nemo_7856@mail.ru Ещё пиздатая ссылочка

А ето линкче към още снимки от комплекса http://www.hot-streamer.com/temp/dest/S ... index.html

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 01 юни 2007 11:44

Изображение

Айнщайн, Тесла и Щайнмец

бати култовата снимка..
а за това което пита пичагата .. до колкото знам е кула в Long Island която е можела да предава електричество по въздуха (спиралата на тесла) на доста голямо разтояние..

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пет 01 юни 2007 13:12

Е бе то с просто око се вижда че това са адските фейкове.... 2,4,5 снимки просо ги е преосветил малко повече от общия фон. Особенно на 2-ра и клоните опред на фокус и куличките и те как става това, просто нема такъв филм... фейк, фейк фейк..... тесла хич не ги е виждал тея кулички :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 01 юни 2007 18:44

relaxxx написа:Е бе то с просто око се вижда че това са адските фейкове.... 2,4,5 снимки просо ги е преосветил малко повече от общия фон. Особенно на 2-ра и клоните опред на фокус и куличките и те как става това, просто нема такъв филм... фейк, фейк фейк..... тесла хич не ги е виждал тея кулички :wink:

Лъжеш се.. снимките сами по себе си не са фейкове ( ето още от същото място http://www.hot-streamer.com/temp/dest/S ... index.html ), просто не са от лабораторията на Тесла.

Потребителски аватар
Postman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Postman » Пет 01 юни 2007 19:00

В Google Earth може да се намери този "обект".
http://maps.google.de/maps
Ето координатите: N 55 55' 25.80", E 36 49' 9.18" - копирайте ги в полето за търсене.
В полето на картата има бутон "Satellite" за да покаже снимка от спътника, инак показва едноцветно.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 01 юни 2007 19:28

Postman написа:В Google Earth може да се намери този "обект".
http://maps.google.de/maps
Ето координатите: N 55 55' 25.80", E 36 49' 9.18" - копирайте ги в полето за търсене.
В полето на картата има бутон "Satellite" за да покаже снимка от спътника, инак показва едноцветно.

ееее супер.
Започнах да качвам снимките в панорамио и след няколко седмици ще излизат и в гугъл ърт :)

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Пет 01 юни 2007 19:30

Страх ме е :shock !!!

П.П. Тва изглежда МНОООГО REAL !?!?! :roll: :roll: :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”