Съвет газова уредба-1,6 PN: карб.2EE

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
WASP
Автомобил:
Двигател:

Съвет газова уредба-1,6 PN: карб.2EE

Мнениеот WASP » Съб 19 май 2007 21:21

Здравейте пичове,

настана време разделно :lol: ,след 2 год. на бензин, нещо напоследък издъхвам финансово! Решението е взето- газ!
Преди някой да ми се скара за търсачката, ще кажа, че от 2 дни изчетох доста теми! Поради факта, че все още съм гол и бос с газовите, се нуждая от вашите съвети! От прочетеното до сега, се ориентирам към газова ЛандиРенцо! Дотук добре, но има много други въпроси- електрически или вакуумен изпарител, ключета, вентили, нивомери , къде е по-добре да се постави и т.н.т.!-разчитам на съветите ви.
От вашите мнения за сервиз, се ориентирам към момчетата в Княжево или в "Хаджи Димитър". Отново дилема, къде да се отиде, какво трябва да се изисква и гледа при монтажа, не бих желал да ме "дъндуркат" майстори, а аз да кимам "разбиращо" :lol: :lol:
Моля колегите, които са минали по този път, и могат да ме посъветват какво е по-добре за моята каляска- 1,6 PN;2EE карб. да пишат!

Предварително Ви благодаря!

Потребителски аватар
X_ZONE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_ZONE » Съб 26 май 2007 0:48

и аз имам същия карбуратор у иаз мисля да си сложа газова,моля за инфо каква уредба да сложим.мисля,че ще е малко по специално.при нас има наличие на електронен карбуратор с ламда сонда.

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

газ

Мнениеот lozan67 » Нед 27 май 2007 18:32

Вземи си вакумен изпарител защото 2ЕЕ нема да те изкара дълго/газта много зле му действа/ и ще се наложи да го сменяш. Това, че имате ламбда сонда/май беше с един кабел и не сигурно че ще може да се включи/ може да ти помогне ако си слагате ламбда контрол, за икономия и оптимизация на горенето. Непременно си сложете ТАП за да ви върви като на бензин. За София ви препоръчвам да говорите с колегата the machine аз лично се оправям сам. Колеги от работата ми са много доволни от сервиза в Хаджи Димитър преди международния гараж.Успех в газифицирането!! :D

Потребителски аватар
X_ZONE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_ZONE » Пет 01 юни 2007 18:49

какво и се разваля на този карбуратор

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

съвет

Мнениеот lozan67 » Пет 01 юни 2007 19:22

Напиши 2ЕЕ в търсачката и си вземи храна за три дни, докато му изчетеш проблемите.

Потребителски аватар
X_ZONE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_ZONE » Пет 01 юни 2007 20:08

кой карб е аналог на 2ее.да си търся от сега резерва

Потребителски аватар
X_ZONE
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот X_ZONE » Пет 01 юни 2007 20:50

май си намерих точната тема. от търсачката