Питайте за климатик на Б3.....

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
aaharshev
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: Pleven 1.8Mi, motorABS,92g.combi-Пасата продаден, фен на Пежо
Контакти:

Мнениеот aaharshev » Съб 28 май 2005 8:36

Колега SSivanov сега се сещам, а пък и вчера ходих да проверя за твоя пресостат ,но във фирмата ми казаха, че цената която ти обявих е само за филтъра без клапана. Ако искаш такъв филтър с пресостат иди и си вземи от арабите на "Цар Симеон" - там като вървиш по улицата има с жълта реклама един магазин и пише на него "Автоклиматици" ,подминаваш го и след като минеш пресечката ,на ъгъла има малко магазинче за авточасти ,питай там.От там си купих климатика и когато го взех имаха доста филтри заедно с пресостата. Значи посокота на вървене е към "Лъвов мост " надолу по самата улица "Цар Симеон". Не знам дали точно и правилно ти обясних ,но дано се сетиш....

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Съб 28 май 2005 8:54

благодаря ще праверя

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 28 май 2005 13:07

Като стана въпрос за климатици..... Абе миналата година набих около 500-600 лева за тоя климатик,преди 2-3 седмици го пускам и пак нищо :( Отивам в един сервиз и там ми викат ще го оправиме ще излезне към 200 лева ....Викам :shock: стига бе... и са пак без клима,ако някой разбира и има мерак да го види тоа мизерник климатика,да свирка :)

Потребителски аватар
aaharshev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aaharshev » Съб 28 май 2005 13:18

Най -вероятно имаш изпускане на системата ,или в най-лошия случай клапаните на компресора са сдали багажа. Като го пълнят му слагат оцветител и се вижда къде изпуска , ако не изпуска ,явно нещата са в компресора. Може да се оправи временно като му сипеш по гъсто масло. Но пак трябва да се напълни .....В Плевен има места където пълненето е около 35-40 лв. зависи според човека

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 28 май 2005 13:33

Мерси за отговора,а уж всичко му смениха,бахти не ми върви с тая клима и тва си е.Ше си се потим кат гъз и ще си сръбвам студено чайче в краен случай 8)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 30 май 2005 22:53

vaskoto1 написа:ми ако ти се занимава вземи и направи един списък аджеба какво съдържа пълния комплект за поставяне на климатик на В3.
ще го опубликуваме и 8)

Във Варна ф-ма "Серво Кинг" извършва монтаж, ремонт и подръжка.Всеки ден ги наблюдавам- съседи ми са по работа.

Потребителски аватар
dim444o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

:)

Мнениеот dim444o » Пон 30 май 2005 23:23

aaharshev,къде си правиш климатика в Плевен?Че аз хода 6-7 пъти при един от майсторите,докато стана!И днес бях там,а не видях друг пасат(вероятно не ходим при един и същи майстор)!Сиромаха!Ще си спомня за марката дълго време!Де що имаше да се сменя нещо по системата-при мен беше сменено!Ама на порции!Кошмар!Ама днес(помниш какво беше в Плевен)-кеф!Отново студ в колата!

Потребителски аватар
aaharshev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :)

Мнениеот aaharshev » Вто 31 май 2005 9:11

dim444o написа:aaharshev,къде си правиш климатика в Плевен?Че аз хода 6-7 пъти при един от майсторите,докато стана!И днес бях там,а не видях друг пасат(вероятно не ходим при един и същи майстор)!Сиромаха!Ще си спомня за марката дълго време!Де що имаше да се сменя нещо по системата-при мен беше сменено!Ама на порции!Кошмар!Ама днес(помниш какво беше в Плевен)-кеф!Отново студ в колата!

Ами аз не ходя по майстори , ходих до "Полюса" и там искаха колата да стои 3 дни , че много бил монтажа....а пък и цената е цифра .Заедно с един приятел се хванахме и за няколко часа монтирахме всичко. След това имам приятел който се занимава с такива неща и сега е напълнен, но утре ще отида при него ,за да сменим филтъра ,че е стар и да го проверят за течове ....Та живот и здраве ,да се надявам утре да ми е хладничкооооооо......

Потребителски аватар
aaharshev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aaharshev » Сря 15 юни 2005 13:05

Пичове ,климата вече е факт и работи без проблем, сега остава само да е жега като в Африка и да има път за пътуване ........Но все пак, който има да пита- да пита....доста неща ми минаха през главата докато стане като Антарктика.....
мейла е aaharshev@mail.bg тел.0888 491023

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Питайте за климатик на Б3.....

Мнениеот kris11 » Съб 18 юни 2005 20:46

aaharshev написа:Здравейте фенове .......
Имам Б3 92 г. 1.8 Ми и скоро и поставих климатик .....Ако някой тепърва ще слага ,може да пита

Във Варна монтира ф-ма "Серво Кинг" с Пловдивска регистрация. Намира се в ЗПЗ бивш "Терснаб"

Върни се в “Passat”