Авто маркировка...???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 31 май 2005 8:23

И във евроинс не искат маркировка, обаче аз исках и ме пратиха в офиса на булинс/ само за маркировката/

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 31 май 2005 9:02

Sunny написа:
Joro_Markov написа:Има разбира се. На тях е посочена годината и месеца до които е валидна маркировката.

Някой може ли да ми обясни какво значение има датата на маркировката? Според мен е безсмислено - номера си е номер, нито ще се изтърка нито ще се смени

колега а как иначе ще те познават крадците.те тваго правят за да познават техните хора коя кола е застрахована на коя и е изтекла застраховката и така.един приятел закъснял с ЕДИН ШИБАН ДЕН да си поднови застраховката и веднага му я дигнаха.имат си начини и си приверяват кво как и защо става с секи един клиент.поне аз така мисля.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 31 май 2005 10:02

Kozunak написа:...

Демек да те разбирам, че си даваш кинтите изкарани с пот на чело само за да могат крадците да си поддържат актуална информацията за това кой ще плати откуп и кой не :?: :!: :?:
Може и да си прав, но не ми се иска да мисля така, чак такава наглост ...

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Вто 31 май 2005 10:19

Колеги, нали правите разлика между маркировката, която е постоянна и стикерите, които се сменяват (лепят на стъклото). Маркировката се прави само веднъж първия път, после се сменяват само стикерите.
Колкото до сроковете на застраховката - трябва да сте сигурни, че застрахователите поддържат отлична база данни за всеки един договор. На мен ми се обадиха няколко дни, преди да ми изтече застраховката. С други думи "Елате вие, за да не дойдем ние!" :)

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 31 май 2005 10:43

emils написа:Колеги, нали правите разлика между маркировката, която е постоянна и стикерите, които се сменяват (лепят на стъклото). Маркировката се прави само веднъж първия път, после се сменяват само стикерите.
Колкото до сроковете на застраховката - трябва да сте сигурни, че застрахователите поддържат отлична база данни за всеки един договор. На мен ми се обадиха няколко дни, преди да ми изтече застраховката. С други думи "Елате вие, за да не дойдем ние!" :)
Представяте ли си сяка година да ти маркират колата (с всичките там номера и др. mhihi
е хубаво де да разбирам ли че ако нямам маркировка само при кражба няма да изплащат?

Потребителски аватар
Golf_GL
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: ADR 2000
Контакти:

Мнениеот Golf_GL » Вто 31 май 2005 12:17

Jerom написа: Представяте ли си сяка година да ти маркират колата (с всичките там номера и др. mhihi
е хубаво де да разбирам ли че ако нямам маркировка само при кражба няма да изплащат?

Зависи какво ти пише в застрахователната полица.

В мойта пише че ако маркировката на автомобила не е подновена застраховката е невалидна.

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 31 май 2005 12:18

Да де да ама представяш ли си всяка година освен стикери да ти слагат и нови номера (тези дето са гравирани)

Потребителски аватар
Golf_GL
Автомобил: Passat B5 Variant
Двигател: ADR 2000
Контакти:

Мнениеот Golf_GL » Вто 31 май 2005 14:56

Jerom написа:Да де да ама представяш ли си всяка година освен стикери да ти слагат и нови номера (тези дето са гравирани)

Не естествено. Само се сменят лепенките на страничните стъкла.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Вто 31 май 2005 17:19

За закъснението всички знаем , но като реших да си обновя каското 2 седмици по-рано , датата на новата презастъпа точно с тези 2 седмици по-рано старата , тоест го издухах с 2 седмици :evil: , педали , вместо новата да продължи автоматично след като изтече старата..... говорим за булинс-а.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”