Изкам да попитам за мнението ви, значи аз съм на 27години несемеен (все още) и когато някои познат ме види с пасата често ми задава въпрос от типа :
".... че защо си си взел такава голяма кола, а не някоя по-мъничка като за млад човек, несемеен ....."
Ами чесно казано просто дизаина на комбито ми допада и някак си изглежда по-айродинамичен.
Та въпроса ми е дали подхождат по-големите и тромави автомобили на млади и необвързани хора, или просто коли от ранга на "Пасат" са за "пенсионери"?

Пасата за семейни улегнали хора ли е или...?
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм на 26, имам детенце на 16 месеца и карам комби. Но ако преди това го бях карал това комби също нямаше да съжалявам - просто не ми се налагаше и карах Астра седан! Но след като се случи това прекрасно нещо в живота ми нуждите на семейството се промениха! Искам да ти кажа, че след като веднъж се качиш, дори и да не си семеен пак ще искаш да карам комби (поне за мен е така)! Комфорт, икономичност, практичност, обем... Е на някои не им харесва дизайна, но мен лично много ме кефи и не си го давам за друг автомобил!
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е аз съм виждал и разни дядовци на по 60-70 години във спортни коли, както и лелки дето карат камиони и бусове, така че мен ако питаш всеки се води според вкуса си към автомобилите.
Може да си на 20г ама ако прецениш, че ще ти е по комфортно в голямо комби няма лошо. Също и 65годишен ако седне в малка спортна кола също няма лошо.
Нека всеки кара такава кола каквато му харесва, каквато му е удобна и за каквато има пари естествено.
Майка ми е на 49г и кара Рено Клио 2 -1999г, 1,6 16V, 108 коня. Не че е фенка на спортните коли, просто такава намери читава.
Може да си на 20г ама ако прецениш, че ще ти е по комфортно в голямо комби няма лошо. Също и 65годишен ако седне в малка спортна кола също няма лошо.
Нека всеки кара такава кола каквато му харесва, каквато му е удобна и за каквато има пари естествено.

Майка ми е на 49г и кара Рено Клио 2 -1999г, 1,6 16V, 108 коня. Не че е фенка на спортните коли, просто такава намери читава.
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако някой ти каже пенсионер или нещо друго заради голямата кола му кажи
"Данък обществено мение не плащам" така че не ме интересува какво мислиш и най нахално си продължаваш и не му обръщаш внимание...
На мен в училище ми викаха Че VW не са били коли а па това Г3 било каруца
Хвалеха си (Опелите,Ситроените и Фордчетата) а аз най нахално им казах това
"Данък обществено мение не плащам"
а на тоя с форда му казах Брато нали знаеш един мъж може да направи две грешки в живота - Да се ожени твърде млад и да си купи Форд
Някой от споменатите марки да не се засягат казвам го просто като пример защото познавам много хора с Опели Фордове който са страшни пичове ама има някой които са голями дечковци и това което кара Тате (това е най доброто) е добре баща ми кара Г3 аз много се кефя но мисля че има и много други коли който са по добри от Г3
и гледам да не обиждам другите каито карат нещо друго
но на такива който много знаят да говорят не им го спестявам
"Данък обществено мение не плащам" така че не ме интересува какво мислиш и най нахално си продължаваш и не му обръщаш внимание...
На мен в училище ми викаха Че VW не са били коли а па това Г3 било каруца
Хвалеха си (Опелите,Ситроените и Фордчетата) а аз най нахално им казах това
"Данък обществено мение не плащам"
а на тоя с форда му казах Брато нали знаеш един мъж може да направи две грешки в живота - Да се ожени твърде млад и да си купи Форд
Някой от споменатите марки да не се засягат казвам го просто като пример защото познавам много хора с Опели Фордове който са страшни пичове ама има някой които са голями дечковци и това което кара Тате (това е най доброто) е добре баща ми кара Г3 аз много се кефя но мисля че има и много други коли който са по добри от Г3
и гледам да не обиждам другите каито карат нещо друго
но на такива който много знаят да говорят не им го спестявам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”