За годищния преглед...
- zone967
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За годищния преглед...
Нужно ли е газовата уредба да е минала на преглед преди да отидеш на годишен и ако не е правят ли проблем за това?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако попаднеш на странни хора дето не искат да ти вземат парите сигурно е нужно, но по принцип не им пука - те не гледат газта. Те си гледат изгорели газове (формално разбира се, с нагаждане на показанията
), спирачки и светлини и толкоз.
Отделно двата прегледа не са взаимно свързани и периодите им могат да се разминават произволно.

Отделно двата прегледа не са взаимно свързани и периодите им могат да се разминават произволно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не, отстъпката е само за нормалния преглед.
В СБА напоследък са малко задници - чудят се как да те върнат (най-вече за изгорели газове). И аз преди ходех там, точно зарад "безплатния" преглед, ама след като ме върнаха че съм нямал катализатор вече 2 път ходя по забутаните пунктове, където принципно и с каруца да идеш няма да те върнат.
В СБА напоследък са малко задници - чудят се как да те върнат (най-вече за изгорели газове). И аз преди ходех там, точно зарад "безплатния" преглед, ама след като ме върнаха че съм нямал катализатор вече 2 път ходя по забутаните пунктове, където принципно и с каруца да идеш няма да те върнат.

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”