VW Power!!!
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тука при нас в с.Лозен като доиде време да се збират работите от нивите не му прощавам
колко ремарке е дърпал горкичкия
Иначе най-голямото нещо което съм дърпал с ГТИката е Газка около 100м да я вкарам в двора.После пък на чичо ми му се хлъзна кръка от съединитела та бая време седе чернилка по плочките...мале беше с бая нови гуми кви гуми исвири и пушилка яка вдигна винаги ще го помним тва
Та тогава разбрах че е железна машина 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: VW Power!!!

Commander_Keen написа:... един Jeep Grand Charokee
Ей сега идвам от сервиза на едно приятелче, дето си сменях лагерите на главините по-удобно.
Предната седмица при него имаше такъв джип, само, че по-стара модификация!
Е как са щели да се обърнат с т'ва нещо със скорост от 70км/ч просто не е истина!
Устойчивост=0
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе и аз си пазя колата, ама в крайна сметка предназначението й е да ми служи, а не аз на нея. Пасата го имам от скоро, но не бих го жалил за нещо по-сериозно! Старата кола съм я ползвал за всякакви нужди - багаж, риба, почивка, дълги пътувания, из гората, летял съм с нея и т.н. В края на краищата автомобила трябва да се кара, а не само да се измива и да се прибира в гаража до следващата неделя! 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
имаме 4 декара сини сливи и всяка година мъкна сливите с голфа, слагам по 23 каси- около 350 кг на разстояние 60 км.
а и веднъж дърпах пасат2 близо 50 км
като съм със сливите фаровете ми сочат към небето и понякога ауспуха опира земята
иначе в багажника всеки ден се возят хилти, шлайф, 2 дрелки и други инструменти за строителство понеже това работя
сменям амортисьори на 2 години веднъж
а и веднъж дърпах пасат2 близо 50 км
като съм със сливите фаровете ми сочат към небето и понякога ауспуха опира земята
иначе в багажника всеки ден се возят хилти, шлайф, 2 дрелки и други инструменти за строителство понеже това работя

сменям амортисьори на 2 години веднъж
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”