Голф 3 Тунинг
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам още ме беше сложена през седмицата ще има!Бронята е на като на голф 5 гти!!
Последна промяна от Тульский Токарев на Съб 02 юни 2007 22:58, променено общо 2 пъти.
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Хммм...рядко се среща такава смелост в боядисването, но защо не го направи целия този цвят? Иначе праговете не ми харесват и огледала в трябваше да са другия цвят, гледай да сложиш отпред решетка с 2 ребра , че нещо май е имало чужда "намеса". Като се събере сигурно ще има приличен вид и на живо ще изглежда добре....
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ventoman написа:niikoo_1 написа:Че се въздържа от коментар докато колата не стане готова, ама така на тоя етап като я гледам си отива в категория селски тунинг, с тенденция да става още по-зле като се завърши.
Аз ще се въздържа от коментар на твоя коментар !
Що давай, колата ще стане супер селска от сега го си личи, че е тръгнала на зле, това си мисля, това и излиза от клавиатурата.
Всеки, които си прави колата влага труд, старание, средства (споре д възможностите и любоф в цялата работа ама много често не се получават нещата

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
niikoo_1 написа:Че се въздържа от коментар докато колата не стане готова, ама така на тоя етап като я гледам си отива в категория селски тунинг, с тенденция да става още по-зле като се завърши.
колега моля поясни кое намираш селско в колата- двата цвята ли?или пък праговете? Колката я видях на живо и е станала доста добре но иска едни по широки джанти и едно окачване и заспива ама човека си решава какво да я прави секи с вкуса си !