Една интересна статиика за ромите

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Една интересна статиика за ромите

Мнениеот Ice___Cool » Вто 31 май 2005 13:38

Много интересно четиво за нашите толкова любими братя ромите, толкова услужливо разменящи ни огледала, емблеми и всевъзможни др. предмети.

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=41697&eid=371

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Една интересна статиика за ромите

Мнениеот CellNet ™ » Вто 31 май 2005 13:42

В Дания и Норвегия и през 20 век са кастрирали ромите с благословията на църквата

мноооо якоооооо mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 01 юни 2005 0:12

"каде го чукаш, то каде се пука" братя МАНГАСАРЯН

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Сря 01 юни 2005 8:03

Кога ще се свърши тая мъка с ЦИГАНСКА БЪЛГАРИЯ!!!!!Вече почва да ми писва.Не че съм расист ама те се насраха тотално!!!Що не въведат да се плаща на глава, примерно трепам си едно циганенце и ми дават 100 лв които аз давам за благотворителност в някой дом за стари хора или дом за сираци ама българчета!!!

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Сря 01 юни 2005 8:42

Подкрепям! До гуша ми е дошло от тия лайна да ми се мятат да ми мажат по джамовете по всички кръстовища, да ми висят по масите в заведенията, да разхвърлят кофите за боклук пред блока, да се бутат из центъра с каруци, да врещят, да ме гонят да ми гледат на ръка, да опъват сергии където им падне, да не плащат сметки, да се заселват където си искат, да се плодят като разпрани, да лъжат, крадат, изнасилват, бият, убиват, да си създават ПАРТИЯ!? и на всичкото отгоре да си мислят че имат някакви права!? :motz:

И шибания европейски съюз, който общо взето си е решил проблема с тях, сега да ни натиска, за да ни преебе нас!

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 01 юни 2005 8:47

ickata написа:Подкрепям! До гуша ми е дошло от тия лайна да ми се мятат да ми мажат по джамовете по всички кръстовища, да ми висят по масите в заведенията, да разхвърлят кофите за боклук пред блока, да се бутат из центъра с каруци, да врещят, да ме гонят да ми гледат на ръка, да опъват сергии където им падне, да не плащат сметки, да се заселват където си искат, да се плодят като разпрани, да лъжат, крадат, изнасилват, бият, убиват, да си създават ПАРТИЯ!? и на всичкото отгоре да си мислят че имат някакви права!? :motz:

И шибания европейски съюз, който общо взето си е решил проблема с тях, сега да ни натиска, за да ни преебе нас!
:heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 01 юни 2005 9:23

Мда и аз не съм расист, но са ми противни циганите. Лошото е че не всички са еднакви в смисъл че познавам такива които си работят, но като цяло гледат само да крадат, висят по улиците и кръстовищата и т.н. За всичко това са виновни шибаните ни политици които се сещат за циганите само преди изборите и след това всичко обещано се забравя.

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Сря 01 юни 2005 10:26

Точно заради това, че и аз не съм расист пуснах тази статия. Не правя разлика между бели, черни, жълти и т.н. стига да зачитат гражданските права на другите около тях, да работят заедно с тях и да спазват законите поне в общи линии. Братята роми обаче не го правят това масово и затова и навсякъде се отнасят с тях грубо, тази статия показва, че не само България, а в цяла Европа те са нежелани от край време. За жалост нашата родина им дава прекалено много права не знам по каква причина :cry:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 01 юни 2005 11:35

Това е ебаси промиващата мозъка статия, направо се чудя как могат да публикуват подобно нещо?! Това го е писал 100% някой скинхед, или по-скоро от техен лидер. Хора, живеем в 21-и век, какви са тия расистки простотии?!
Първо, познавам цигани, които се трудят честно и са възпитани и културни, децата им ходят на училище и т.н.
Второ, наистина някои цигани крадат и са мързеливи, но проблема не е в това, че са цигани, а по-скоро в това, че са изолирани от обществото, трудно си намират работа и живеят в гетата. Защото по селата и малките градове циганите нямат нищо общо с тези, които познаваме ние от София.
В щатите например си нямат цигани, но за сметка на това имат мексиканци и негри, и проблемите с тях са абсолютно същите, както с нашите манговци.
А начина да се решат тези проблеми едва ли е да се кастрират, да се изселят и т.н. хитлеристки идеи.

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 01 юни 2005 15:12

Стига бе, ти вярваш ли си??? Как няма да са изолирани от обществото като(хайде да не ставам груба) държанието им спрямо другите хора е ........ Защо не ходят на училище да се образоват, ама да учат и да завършат, а не до 5-6, в краен случай 8 клас? Защото ги мързи, мързи ги и да работят, затова ходят с каруците и ровят по кофите( и БГ е заприличала наистина на държава от 3-ия свят). Значи не може всички или почти всички хора да си плащат сметките, а те понеже нямали пари и им ги опрощават. Ми то кой има пари на днешно време, ама аз ако не си платя тока идват и ми го спират без да ги интересува имам ли пари или не. Освен това крадат, просят, вместо да ходят и да работят, защото така е по лесно и не може да нацвъкаш 20 деца и да искаш да ги изхранваш като не работиш и помощите които държавата им дава не стигат, затова домовете са пълни с ромчета. Е, вярно че си има изключения, но те са единици. Единственото нещо за което им правя евала е това че са много задружни. Ти имал ли си си работа с цигани? Повярвай по добре да си нямаш. Хайде стига, че много се отплеснах.....

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 01 юни 2005 15:16

Офтопик
xa xa xa
tedy написа:...да нацвъкаш 20 деца...

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Сря 01 юни 2005 15:39

Теди, абсолютно вярно. И не знам защо това, колега, го класираш като хитлеристки настроения, което дори не е и вярно, защото това са настроенията в нормалните държави, към които спадаме и ние. И, да съглсен съм че има свястни от тях (евала, защото не е лесно да излезеш от лайната и да се пребориш със стереотипите), но те са и вероятно ще останат нищожна част от масата. Останалите ще си останат ЦИГАНИ защото такава е същността им, продиктувана от тяхния манталитет, традиции и вярвания (доколкото имат такива изобщо). Колкото до явлението Евророма (и от сорта вкл. НПО), това е голям политически проблем, създаден отвън с цел загнездяването на цинагите у нас. И ако такива организации се развият достатъчно, и понеже сме на балканите, нищо чудно след време да се чуят намерения за отделяне на суверенна малцинствена държава и простотии от сорта. Такова отделяне едва ли ще стане, но ще има доста напрежение и открити конфликти.

Та по темата за народите и "расизма" може много да се изпише, но циганите са си наш проблем, който само ще се задълбочава.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 01 юни 2005 15:45

@tedy
Специално за тези, които ходят да ровят по кофите с каруците не мога да кажа, че ги мързи, защото това си е доста тежка работа.
С много неща, които казваш съм съгласен, така е. Аз също мразя хора, които крадат, просят, мързи ги да живеят и т.н. Но не мога да мразя някой, защото е циганин, турчин или каквото и да е там. Супер тъпо е това.
Един пример, за да ме разбереш:
По същия начин, по който ти мразиш циганина, само защото е циганин, някои хора не те харесват само защото караш Голф, защото всички голфаджии били нахални и селяни.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Сря 01 юни 2005 15:47

ACCELERATOR написа:Един пример, за да ме разбереш:
По същия начин, по който ти мразиш циганина, само защото е циганин, някои хора не те харесват само защото караш Голф, защото всички голфаджии били нахални и селяни.

Все ми се струва, че процентните съотношения са някак си бая различни... Mr Green Fun

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 01 юни 2005 15:51

zmej написа:
ACCELERATOR написа:Един пример, за да ме разбереш:

Все ми се струва, че процентните съотношения са някак си бая различни... Mr Green Fun

Миии... не ми се искаше да давам друг пример :arrow:
За мнението на мъжете-шофьори за жените шофьорки :lol: :lol: :lol:
Там процентните съотношения са подобни вече :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”