ГЛЕДАТЕ ЛИ МАЧА БЪЛГАРИЯ-БЕЛАРУС?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фокус написа:“Зиуа”, Румъния: Беларус-Бербатов 0-2
Бербатката беше разликата между двата отбора, в момента е сред най- добрите нападатели в света, вярно е и че изпусна, особено онова положение, когато я заби с нос в земята беше... но отиграването му при гредата и при първия гол - малко са футболистите, които могат да го направят това!
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Бербо рулира 

- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
nicki4 написа:на такива като бербатов ако им се играе решават мача, но като не му се играе повече пречи отколкото да помага не мойе да се разчита само на кефа на един човек, една птичка пролет не прави пак ще си останем в къщи.
Бербо повече пречи от колкото да помага, така ли?!? Ей това изказване ме уби.... нямам думи. Хора, гледайте и коментирайте обективно какви са тея неподготвени изказвания. Бербо не е виновен, че в национала няма други играчи, които да са поне близко до класата му. Не видяхте ли, че мача не беше Беларус-България, ами Беларус-БЕРБАТОВ. Момчето в момента е във върхова форма. Най-добрият футболист,който сме имали, след време ще задмине и Стоичков...
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
nicki4 написа:на такива като бербатов ако им се играе решават мача, но като не му се играе повече пречи отколкото да помага не мойе да се разчита само на кефа на един човек, една птичка пролет не прави пак ще си останем в къщи.
Ми да де, нали затова Мъри пусна 7 левскаря - ако не вкара Бербатов тогава някои от тях да вкара:D
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
колкото вкараха у шампионската лигаGeleto написа:nicki4 написа:на такива като бербатов ако им се играе решават мача, но като не му се играе повече пречи отколкото да помага не мойе да се разчита само на кефа на един човек, една птичка пролет не прави пак ще си останем в къщи.
Ми да де, нали затова Мъри пусна 7 левскаря - ако не вкара Бербатов тогава някои от тях да вкара:D

Или в УЕФАsanto_trafficante написа:колкото вкараха у шампионската лигаGeleto написа:nicki4 написа:на такива като бербатов ако им се играе решават мача, но като не му се играе повече пречи отколкото да помага не мойе да се разчита само на кефа на един човек, една птичка пролет не прави пак ще си останем в къщи.
Ми да де, нали затова Мъри пусна 7 левскаря - ако не вкара Бербатов тогава някои от тях да вкара:D![]()

Върни се в “ОФФ-Топик - други”