Това си е машинка.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Тази снимка е много добра, много неща се виждат. Позволих си да и направя един анализ.
1 - България в Европейския Съюз
2 - Прегърбената стара бабичка която отива на пазара да си купи нещо за ядене с мижавата си пенсия от 50 лв.
3 - Бизнесмена в спортната кола който се главоблъска и се тормози с мислите си "Дано аз не съм следващия", "Дано не ме хванат данъчните"
4 - Банкомата който стои празен защото хората нямат пари да теглят.
5 - Завистливите съседи в автомобила си втора употреба от Германия. "Дано го хванат", "Дано я одраска"
6 - Младото поколение сложило ръце в джобове и без перспективи, което си мечтае че един ден може и то да кара такъв автомобил.
Оптимистично нали

1 - България в Европейския Съюз
2 - Прегърбената стара бабичка която отива на пазара да си купи нещо за ядене с мижавата си пенсия от 50 лв.
3 - Бизнесмена в спортната кола който се главоблъска и се тормози с мислите си "Дано аз не съм следващия", "Дано не ме хванат данъчните"
4 - Банкомата който стои празен защото хората нямат пари да теглят.
5 - Завистливите съседи в автомобила си втора употреба от Германия. "Дано го хванат", "Дано я одраска"
6 - Младото поколение сложило ръце в джобове и без перспективи, което си мечтае че един ден може и то да кара такъв автомобил.
Оптимистично нали

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Да бе тва са колите.Да не моиш да паркираш на един бордюр.Кат идеш при "бай пешо майстора" да ти смени накрайници и тампони я гледа кат голям камак.Място за газова няма ,да не говорим за чувалчета с дърва от складовете на околовръстното.Да земеш пък да ебеш в туй тясното забрави.Гори кат змей.Всяко дупка струва 2к лива/ай ся карай бързо в Сф/.Не става за тунинговане щото в Ауто Мания няма кит-ове за нея ,а в Илиянци няма кристални стопове и си принуден да си като всеки средностатистически собственик на порше-СКУКА
.Мотора бръмчи доста.Място за детско столче няма.В автоморгите части за тях нема ,така че само оригинално ама кат няма пари- китайски ментета.На сичкото и отгоре не са бронебойни пък като ги караш се та стрелят с тях
Баси ,а и място за бас каса няма.Няма как да и сложиш прагове и широк нож.Кат идеш на основен ремонт се наплатиш на припасване на клапани.Седалките са с подгряване и като пръднеш можеш се подпалиш.Само те глобяват куките ,че караш с над 200.Не можеш ебеш нещо "по-грозничко" щото излагация с тая кола.Секи се опитва "уж случайно" да ти я надраска с ключ.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”