пак проблем с конзолата на педалите за JETTA II

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

пак проблем с конзолата на педалите за JETTA II

Мнениеот WILD » Вто 05 юни 2007 10:16

Оригиналната ми конзола която държи педалите се разцепи , смених я с конзола от GOLF II /втора употреба здрава от всакаде/ - сега И ТАЗИ ми прави същите мизерии и тази сутрин видях ,че там дето минава жилото на съадинителя на самата конзола пак се е разцепило /предната и тя от там е тръгнала и после стана 10 см цепка на централното място на конзолата / вчера пак заради това ми се наложи да ремонтирам или по-точно да натягам жилото ,за да мога да се прибера иначе неможе да превключва изобщо .
Кажете някой ако си е правил заварка на конзолата къде и ако може без да се сваля .......дали е здраво след това . И от какво може да се получава това разцепване ? :?: :idea: :x съадинителя е сменян преди 1500 2000 км /имам чувството че след смяната почнаха мъките с конзолите /.

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 05 юни 2007 11:14

Колега кажи как се сваля тази конзола, че на мене ми цъка и мърда, ама не съм свалял и незнам откъде се сваля :?: :?: :?:

Потребителски аватар
WILD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WILD » Вто 05 юни 2007 15:27

Потребителски аватар
logives
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот logives » Сря 06 юни 2007 10:34

На мен ми се беше разцепила,но в сервиза ми я сваляха и ми я правиха с телоподаващо...преди три години... :shock .Засега не съм имал проблеми ,но не съм я оглеждал по-отблизо!!! Сервиза му забравих името ,но се намира на Ломско шосе,между Надежда и Обеля вдясно преди реката...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”