Спиране на пешеходна пътека
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Спиране на пешеходна пътека
Не знам дали ще се съгласите с мнението ми, но редовно се дразня от разни диваци като пресичам по пешеходни пътеки. Засилил се някой срещу мен, все пак спира, но в последния момент. Та въпросът е не може ли идиота да прецени, че ако не намали 100% ще има стълкновение и да започне намаляването отдалече. Трябва да наближи на 5-6 метра за да се усети, че е крайно време да спре за да не ме нацепи. Уточнявам, че става въпрос за пресичане по зебра, а не на случайна точка от шосето.
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като съм пешеходец много ги мразя такива,ама като съм с колата и съм се засилил много мразя пешеходци дет тръгват да пресичат при положение,че виждат как съм се засилил
Има особенно едни,където тръгват да пресичат баш в последния момент и се мислят за безсмъртни,лошото е,че понякога много късно осъзнават,че не са 

- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
Често ми се случва като спра на пешеходна пътека и отзад да ми
бипкат, защо съм решила да спра..
направо не ги разбирам
тези хора. Другпът съм имала чувството, че някой ще спре в мен.
А има и пешеходци дето стоят на пешеходната патека, а блеят в
друга посока.... абе да не знае човек на кого да угоди.
бипкат, защо съм решила да спра..

тези хора. Другпът съм имала чувството, че някой ще спре в мен.
А има и пешеходци дето стоят на пешеходната патека, а блеят в
друга посока.... абе да не знае човек на кого да угоди.

- feat
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател:
Аз си спирам на пътеките но пенсионерите ме изкарват извън нерви понякога когато решат че НАВСЯКЪДЕ са с предимство и вместо да преминат през подлеза минват отгоре насред улицата (визирам подлеза на ситняково и гео милев) едно че едвам ходат едно че колите винаги се движат НО ТЕ НЕ решили са да спестат 20 стъпала и аиде отгоре... 

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
murzelamka написа:Често ми се случва като спра на пешеходна пътека и отзад да ми
бипкат, защо съм решила да спра..направо не ги разбирам
тези хора.
В такива случаи вкарвам задна, отзад светват белите ламБи и познай какво подскачане пада откъм шофьора на задната кола!!!

П.П. Да не забравяме, че пешеходни пътеки на кръстовищата са не само "зебрите" и обикновените пешеходни пътеки, а също така и продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да ти кажа - двата случая са изброени - гледам да спирам, но гледам и някой да не ми влезе в багажното отделение.
НО,
много мразя някой блей-сърце дето седи на пътеката и се чуди накъде да погледне, но не и към колите или да ми говори по телефона и аз да се чудя тоя маршрутка ли чака, да пресича ли иска или просто е решил да поседи там малко ...
Същото се отнася и за шоферите - ти му мигаш да се вмъкне оня си бърка в носи или женската част си търси червилото в чанта по средата на кръстовището.
мнннноооого имаме да учим относно тая култура - на пешеходец и на шофьор .... ама много.
НО,
много мразя някой блей-сърце дето седи на пътеката и се чуди накъде да погледне, но не и към колите или да ми говори по телефона и аз да се чудя тоя маршрутка ли чака, да пресича ли иска или просто е решил да поседи там малко ...
Същото се отнася и за шоферите - ти му мигаш да се вмъкне оня си бърка в носи или женската част си търси червилото в чанта по средата на кръстовището.
мнннноооого имаме да учим относно тая култура - на пешеходец и на шофьор .... ама много.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”