ROWE 45лева-5литра Idea
Huizel, браво бе ...това беше перфектното завръщане в масларската тема

juve написа:ROWE 45лева-5литра Idea
Huizel, браво бе ...това беше перфектното завръщане в масларската тема...Таман очаквах , че тузари и нетузари ще изпаднат в словесни "еквилибристики " и ще станем свидетели на общ уличен
![]()
![]()
А и исках да уточня нещо съществено, аз изказвам собстеното си мнение, без да правя квалификации на никого (като изключим чистата ирония), затова ще те помоля да бъдеш така любезен да не разсъждаваш за това аз как постъпвам и да ме вкарваш в някакви обобщени образи и ситуации. Не те познавам, сигур си пич и 'ше е по-интересно и полезно да обясниш ти как постъпваш при избор на масло и какви са твоите съображения и мотиви, отколкото да коментираш останалите.
Колко ти струва тоя Мотул 'дето го наливаш, ако не е тайна разбира се.
Emo написа:А и исках да уточня нещо съществено, аз изказвам собстеното си мнение, без да правя квалификации на никого (като изключим чистата ирония), затова ще те помоля да бъдеш така любезен да не разсъждаваш за това аз как постъпвам и да ме вкарваш в някакви обобщени образи и ситуации. Не те познавам, сигур си пич и 'ше е по-интересно и полезно да обясниш ти как постъпваш при избор на масло и какви са твоите съображения и мотиви, отколкото да коментираш останалите.
Успех.
колега, аз също съм ползвал лики моли с молибден, но мисля че му дават да се сипва през 3 смени заради молибдена де (другите три да са с обикновено)Emo написа:15W40 ЛикиМоли 5 лита'ра с МОS от (Де)Билла заедно с филтъра се връзва на 47.50 кинта. В HIT има на ЛикиМоли специално за дизели някакви масло не съм го заглеждал.
Аз така съм си решил въпроса, вместо да се чудя кой варел откъде е дошъл и кое ма'сло е по-убу и въобще на кой маслар му е добра 'стоката', Ханс ли е забърквал помията или Тургут.
А и стане ли въпрос за масла и техните марки винаги се сещам за един колега, който с право или не ме поряза с лафа, че работата с маслата си е чисто плацебо. Щото ако ми сипат 'Диона', вземат ми 100 кинта и ми кажат, че в матора ми се плиска некой страшен Кастрол, Валволин, Мотул, Арал абе последен писък на западните лаборатории, веднага ще намеря един тон доказателства за качествата на 'скъпото' ма'сло и 'ше ми стане страшно гот, така е устроено човешкото съзнание, няма мърдане.
Понеже от известно време не ми гори масло, да е жив и здрав Никси, и не доливам ама ич, петата смена 'ше ми доде на цена само на филтър.
Какато и да е, успех.
Cherepaha написа:Emo написа:А и исках да уточня нещо съществено, аз изказвам собстеното си мнение, без да правя квалификации на никого (като изключим чистата ирония), затова ще те помоля да бъдеш така любезен да не разсъждаваш за това аз как постъпвам и да ме вкарваш в някакви обобщени образи и ситуации. Не те познавам, сигур си пич и 'ше е по-интересно и полезно да обясниш ти как постъпваш при избор на масло и какви са твоите съображения и мотиви, отколкото да коментираш останалите.
Успех.
Що бе? Можем малко да поразсъждаваме за икономическата изгода от спестени 50 лева на 10-15000 км от масло, ама на Пасат Б6 ....Нали бонанчо им бил събрал очите в сервиза с таз Приста. Може още повече да ги шашне, като влезе за смяна на антифриз и ги накара да налеят вода от чешмата вместо антифриз ... Може да се разшири темата и с избора на гуми - втора злоупотреба Нанканг и прочее ... Визирам всичкото туй на Пасат Б6 да се случва, че иначе не е интересно....
колега, аз също съм ползвал лики моли с молибден, но мисля че му дават да се сипва през 3 смени заради молибдена де (другите три да са с обикновено) Wink поправете ме ако греша Rolling Eyes
z karam we4e samo s ROWE HIGTEC. Nemsko e i se proizwejda samo w Germania! Mnogo e hubawo, a i zenata e mnogo dobra. Za sajalenie trudno se namira...no pqk si zaslujawa. Wnasja go http://www.avtomir-bg.com
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 30 госта