Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!
моля собствениците на този модел Pioneer да изкажат своите впечатления относно работата на плеъра.струва ли си цената от 180 лв.имали ли сте проблеми,докато е бил в гаранция.
Последна промяна от dj_nako на Пет 18 май 2007 21:22, променено общо 1 път.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Re: Pioneer DEH-2900MP добър ли е?
dj_nako написа:моля собствениците на този модел Pioneer да изкажат своите впечатления относно работата на плеъра.струва ли си цената от 180 лв.имали ли сте проблеми,докато е бил в гаранция.
Аз съм с предишния им модел и съм доволен. Вече около годинка го ползвам, няма грешка

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм се ориентирал точно към този модел на Pioneer, защото ме устройва идеално като цена. Има доста Elite, Neo и куп други "евтинчос" марки, които предлагат 2х повече екстри за 2х по-ниска цена, но аз лично несмея да рискувам с такива. Бях си купил МР3 playar на промоция с карта Глобул и се развали на 2рата седмица при съвсем нормална експлоатация. Марката беше Nippon.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Взех го!!!
Много е готин ама има 1 недостатак и тои е:панелът не е чисто черен и има малко сребристо по него,и се набива на очи.ама те като са решили крадците да го крадят ще го намерят и дори да е скрит под седалката
доста добро е качеството на звука и има сила.някой може ли да каже готини 3 лентови говорителчета за него.

- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ех че кофти работа:( Аз лично не мисля, че ще намериш панел за него. Съвсем нов модел е и едва ли ще има по заложните къщи и насам натам. Освен ако не изкочи точно другата част от твоя плейар:)
Относно свиренето... както бях писал по-горе и аз смятах да си взема точно такъв. След много слушане на различни марки и модели в този ценови диапазон просто беше ушеизвадно че Pioneer-a колкото и да не ми се искаше да повярвам, свири много по-лошо(като качество) от Sony и дори един модел на LG, на който не запомних модела, но беше с 40лв по-евтин. Взех си Sony 22S. Стар модел е(от миналата година) но свири адски добре в сравнение с 2900MP. Невярвам да е имало някакъв проблем с пайнерчето, защото сравнявах двата модела на едни и същи говорители и в технополис и в техномаркет. Абе всеки с вкусовете си:)
Относно свиренето... както бях писал по-горе и аз смятах да си взема точно такъв. След много слушане на различни марки и модели в този ценови диапазон просто беше ушеизвадно че Pioneer-a колкото и да не ми се искаше да повярвам, свири много по-лошо(като качество) от Sony и дори един модел на LG, на който не запомних модела, но беше с 40лв по-евтин. Взех си Sony 22S. Стар модел е(от миналата година) но свири адски добре в сравнение с 2900MP. Невярвам да е имало някакъв проблем с пайнерчето, защото сравнявах двата модела на едни и същи говорители и в технополис и в техномаркет. Абе всеки с вкусовете си:)
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”