Коя от двете коли повече ви допада.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Коя от двете коли повече ви допада.
DTS-GOLF 4 написа:Много ми харесват и двете коли но се чудя коя повече и за това искам вашето мнение.Колите са АУДИ А4-1.8Т-150к.с. или ГОЛФ 4-1.8Т ГТИ-150к.с..Много ще ми помогнете.
Колега ако ти трябва евтина за подържане кола взимаи ГОЛФ-а ( и тои има някои доста скъпи части ) Аудито има доста скъпа предница ама ако имаш парички кво ти пука...... Иначе като бързина разликата е 0.4 секунда в полза на голфа , Ауди-то пък е по устойчиво ....
P.S Като аз си търсих кола просто като влязах вътре си го познах . Съвета ми е взимаи това което те кефи повече външно и вътрешно ...
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jogo_1 написа:малко оффф
Добре де колко е скъпа тази предница на аудито...
p.s. Сериозно ме интересува.
Ако рециклираш носачите 250-350 лв с 30 000 км гаранция в повечето случаи . Ако искат да си купиш нови от 500 - 1300 лв ( зависи от марка и магазин ) без гаранция . Като имам познати дето за 4 години е сменил 6 носача с нови ( тои си взима няква страна марка по 93 лв бр. ) - много си я гледа и е направил към 90 000 колата е 1.8Т и доколкото знам е 180кс
P.S. В доста вече от сервизите на офицялните представители рециклират носачите
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kokovas написа:не бих си взел ауди А4 и на никой не бих препоръчал......с това алуминиево окачване,не е подходящо за нашите пътища(от тази гледна точка)....даже(не подходящо) е меко казано.....просто не е кола за нашите пътища.....
Абе като не си карал - не знаеш! Бъркаш!
Не е задължително да сменяш всички носачи ако ще сменяш, няма всички накуп да се строшат.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
По-читавата! За доста неща по 2-те коли парите са еднакви, защото и детайлите са еднакви. Това, което се различава вече си е по-скъпичко за Ауди-то, а от цените на едрогабаритните му детайли /да не дава Господ никому!/ ще ти стане лошо...
П.П. Не се случва рядко при магазинерите един и същи детайл да е с различна цена, съответно - по-висока, щом го искаш за по-нов и квалитетен автомобил. Често самите магазинери отварят каталога, намират това, за което ги питаш и ти съобщават цената, без да знаят дори, че този детайл съвпада напълно с по-евтин детайл за др. автомобил, евентуално произведен от др. фирма-доставчик. В част от случаите просто са неграмотни и ги мързи да сравняват/приравняват номерата и самите детайли, а понякога са в час и напълно съзнателно ти "отрязват главата"... Ярък пример - ходовата част на Мазда 121 и Фиеста...
П.П. Не се случва рядко при магазинерите един и същи детайл да е с различна цена, съответно - по-висока, щом го искаш за по-нов и квалитетен автомобил. Често самите магазинери отварят каталога, намират това, за което ги питаш и ти съобщават цената, без да знаят дори, че този детайл съвпада напълно с по-евтин детайл за др. автомобил, евентуално произведен от др. фирма-доставчик. В част от случаите просто са неграмотни и ги мързи да сравняват/приравняват номерата и самите детайли, а понякога са в час и напълно съзнателно ти "отрязват главата"... Ярък пример - ходовата част на Мазда 121 и Фиеста...
- GOLF 3 GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”