Има ли разлики в управлението на пр. геометрия, колко налягане дава заводски 131 коньовата турбина, колко е на моята с чип и без чип, абе ще стане ли? Да я купувам ли. Айде дадох ви тема , нека разбиращите да пишат
Турбокомпресор за тди
- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Турбокомпресор за тди
Имам питане - понеже ми замина турбото на VW Sharan1.9 TDI AFN - 110к.с. и съм намерил почти нова турбина от голф 131к.с., дали ще стане на моята кола(колата ми е с чип)????
Има ли разлики в управлението на пр. геометрия, колко налягане дава заводски 131 коньовата турбина, колко е на моята с чип и без чип, абе ще стане ли? Да я купувам ли. Айде дадох ви тема , нека разбиращите да пишат
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Турбокомпресор за тди
sharan4e написа:...
Земи една нова турбина за 1500-2000лв и карай ,че иначе се вкарвеш в е*ати приключението.
РАСО
п.п. Не си заслужава да съсипваш шаранчето.
- Peri
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Турбокомпресор за тди
sharan4e написа: понеже ми замина турбото на VW Sharan1.9 TDI AFN
хаха потвърждава се значи това което го говорят за турбините на шараните. Твоя на колко годинки е?
- Peri
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niki7878 написа:Peri написа:Еми че доста често се развалят без обективна причина
и защо мислиш така!??!??!?!?!?!??!?!?
Не бре колеги, нещо грешно сте ме разбрали. Просто споделих че съм чувал, че лесно се развалят турбинките на шараните
Може и да съм много далеч от истината де, все пак вие сте тези които КАРАТ шаран...