задни спирачки на астра
-
- Автомобил:
- Двигател:
задни спирачки на астра
Здравейте колеги! Искам да сменя челюстите на една астра 94-95 година. Проблема е там ,че не мога да сваля барабана. Долния край на барабана задира най вероятно в челюстите и не мога да го сваля. Въпроса ми е има ли някаква тънкост за свалянето му дайте идеи какво да правя за да го сваля.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Re: задни спирачки на астра
STOIAN ANDREEV написа:Здравейте колеги! Искам да сменя челюстите на една астра 94-95 година. Проблема е там ,че не мога да сваля барабана. Долния край на барабана задира най вероятно в челюстите и не мога да го сваля. Въпроса ми е има ли някаква тънкост за свалянето му дайте идеи какво да правя за да го сваля.
На мойта астра /93г./ имаше тънкост - яко с чука, направо ми се разказа играта, няма такава тъпотия ти казвам. Боляха ме ръцете една седмица после, но беше някъв АД!!!
Издърпай хубаво жилото на ръчната от към барабана, да не би да седят леко отворени челюстите ако не връща хубаво. Но пак зора ще е ОГРОМЕН

Успех!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:chefito написа:wili98 написа:а кво казаха от опел форума?
че тука ние поназнайваме повечко за VW
wili опел форума не може да ни стъпи....там може със седмици никой да не ти отговори....аз често питам тук за моя опел дроб...
ялово викаш, а?
точно казано....не знам защо така се получава....опелите са страшно много, но форума им куца леко...
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
chefito написа:wili98 написа:а кво казаха от опел форума?
wili опел форума не може да ни стъпи....там може със седмици никой да не ти отговори....аз често питам тук за моя опел дроб...
Абе аз докато търкалях двата опела го посещавах често си не беше зле, сега ненам ......
Помня даже когато си купи твойта вектра и показваше снимки

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
chefito написа:Ludia написа:chefito написа:wili98 написа:а кво казаха от опел форума?
ялово викаш, а?
точно казано....не знам защо така се получава....опелите са страшно много, но форума им куца леко...
вярно е
може би не са се стиковали както трябва, нещо не се сработих там

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не се получи с прибирането на челюстите,остава варианта както споделиха колегите т. е. чука.Помагай от едната страна с тънка щанга от другата с чука- или барабаните ще излязат сами или ще излязат заедно с челюстите.Не е желателно да чупиш барабаните ,независимо ,че сигурно имат ръб ,то възможно е да не е голям и в последствие да бъде свален или на струг ,даже и с пила.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”