П.П.освен вече предложеното от Дидориджинал смес от лепило за тапети и С200
Пасат Б4 2Е-Лепило за плата за тавана
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Пасат Б4 2Е-Лепило за плата за тавана
КОлеги дайте съвет за лепило за лепене на плата на тавана че се скъсах да го лепя с някво лепило тип Хелметекс и след 2 седмици се разлепва на ново.
Последна промяна от MITKO_DVD на Сря 17 окт 2012 9:03, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами значи преди време лепих със същото лепило около предното стъкло.... и все още държи а минаха няколко години, а това около предна дясна дръжка , вече 2 пъти стана го лепя и за по-малко от седмица се разлепя
, уж го чистих, ама май ще трябва да се сваля целия, да се отлепи плата да се изчисти хубаво дунапрена по тавана и така.... че и около прендна лява дръжка почна да се разлепя.... ама наесен ще я правя тази процедура 
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Явно си късметлия щом все пак си успял няколко пъти да го лепиш с хелметекс. Аз пробвах и дунапрена който е на кората ми остана по пръстите. След това махнах целия плат и лепих на ново. В тази тема колегата е обяснил доста подробно как става. Аз също използвах смес от тапетно лепило и Ц200. Първоначално мислех да ползвам стария плат, но като го изпрах се сви. Купих си плат с дунапрен. Стана добре но понеже е по дебел не можах да направя всички извики около сенниците.
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: