че гърбиш, приателю! че гърбиш!Smeagol написа:bobo7 написа:ха, и таз , добрА!!
аз там само на екскурзия мога да отида!
Е, ти да не мислиш, че милиони се правят. Все пак сме черноработници (роби)Но и тези "мизерни" за тяхните стандарти пари ти стигат да обиколиш повечето известни места в конкретния район. И даже ще остане нещо за харалък после в милата ни България. Е, кажи кое не му е екскурзия???
привет от хАмерика :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: привет от хАмерика :)
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:че гърбиш, приателю! че гърбиш!Smeagol написа:bobo7 написа:ха, и таз , добрА!!
аз там само на екскурзия мога да отида!
Е, ти да не мислиш, че милиони се правят. Все пак сме черноработници (роби)Но и тези "мизерни" за тяхните стандарти пари ти стигат да обиколиш повечето известни места в конкретния район. И даже ще остане нещо за харалък после в милата ни България. Е, кажи кое не му е екскурзия???
Ма това дали ще се гърбиш си зависи изцяло от тебе

Хората сами си решават да работят по 80часа седмично.
Ама и това не си е работа всяко лято да се разкарваш и като се върнеш тук трябва всичко отначало да почваш работа и т.н простотии.
Smeagol:
Доста добри пари се правят, ако човек знае какво да работи и е на правилното място.
Но и в Б-я вече нещата се оправят така, че пари и тук могат да се правят, без значение как

Последна промяна от niikoo_1 на Чет 07 юни 2007 12:45, променено общо 1 път.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
ti pak ne si razbral!!!niikoo_1 написа:.......
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:ti pak ne si razbral!!!niikoo_1 написа:.......

Малко съм албанче обясни к'во имаше предвит
niikoo_1 написа:bobo7 написа:Smeagol написа:bobo7 написа:работят по 80часа седмично.
:
80 часа е малко за кинти

П.п Рекорда ми е 108 часа 2 седмици подред втората година като бях ама реших,че трябва все пак и от време на време да спя та ги намалих пак на 95

Милъра е много пивка бира 24 канчета за 14.99

-
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от Atanas14 на Сря 29 юли 2009 11:37, променено общо 1 път.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dxd написа:80 часа е малко за кинти![]()
Аз под 95 часа не съм падал даже и след края на сезона ама бях пачка едно време не като сега мишка......
![]()
![]()
П.п Рекорда ми е 108 часа 2 седмици подред втората година като бях ама реших,че трябва все пак и от време на време да спя та ги намалих пак на 95![]()
Да не си бачкал за 6.5/7.0/8.0$

niikoo_1 написа:dxd написа:80 часа е малко за кинти![]()
Аз под 95 часа не съм падал даже и след края на сезона ама бях пачка едно време не като сега мишка......
![]()
![]()
П.п Рекорда ми е 108 часа 2 седмици подред втората година като бях ама реших,че трябва все пак и от време на време да спя та ги намалих пак на 95![]()
Да не си бачкал за 6.5/7.0/8.0$, че викаш, че 80часа са малко за кинти
Ми,че не е ли така

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:lowrider написа:... американци ми вземат акъла от бачкане,все се каня да пиша тука,ама нямам време наистина,
дам
дето вика един френд - америка е доброволен трудов лагер![]()
![]()
Аз мисля, че многото работа в САЩ има една лека особеност, която подвежда. Уточнявам, че това са размисли на страничен наблюдател, не съм видял на място. Та значи поради големите разстояния губят по много време всеки ден за пътуване и затова нещата изглеждат много зле откъм свободно време. Едно е да работиш 9 часа, друго е 9 + още 2-3 за път.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
mx3333 написа:Та значи поради големите разстояния губят по много време всеки ден за пътуване и затова нещата изглеждат много зле откъм свободно време. Едно е да работиш 9 часа, друго е 9 + още 2-3 за път.
Трудно ще намериш подобно място

А ако не е тайна, къде работиш lowrider?
Предполагам си на East side

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
lowrider написа:... ,тия момченца и момиченца американци ми вземат акъла от бачкане, ...
Уелкъм ту Америка! Тука е така ... И недей да пиеш тоя Милър да не ти стане нещо на бъбреците. Ходи си вземи Стела Артоа от ликър стора.

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Милър е една от бирите в Америка, която най-има вкус на нещо подобно на пиво - Бъдуайзър или Будвайзер, както е популярна в Европа, например е пълна вода - по-добре си купи сода
А в Америка, за да се върнеш с някакви пари, трябва яко да бачкаш - няма мърдане.
Аз като бях там, не се преуморявах много - повече от 110 часа на седмица не съм бачкал
А там видях бая ФВ - голфове, пасати, бийтъли, джети, а Туарег е доста гъзарска кола и за техните разбирания.
Колега
lowrider,
много далече тва Синсинати бре - и пълно с мургавелковци - да не казвам негри, че току виж ме арестували за расизъм
.
Какво бачкаш там?

А в Америка, за да се върнеш с някакви пари, трябва яко да бачкаш - няма мърдане.
Аз като бях там, не се преуморявах много - повече от 110 часа на седмица не съм бачкал

А там видях бая ФВ - голфове, пасати, бийтъли, джети, а Туарег е доста гъзарска кола и за техните разбирания.
Колега
lowrider,
много далече тва Синсинати бре - и пълно с мургавелковци - да не казвам негри, че току виж ме арестували за расизъм

Какво бачкаш там?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”